Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživa

VIDEO Pogledajte kako Brozović uživa u S. Arabiji, jede hamburgere i opušteno se vozi

Twitter
26.12.2023.
u 08:35

Brozović je ove sezone odigrao 21 utakmicu za Al Nassr, zabio je dva gola te upisao pet asistencija

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović uživa u Saudijskoj Arabiji. Tamo zarađuje oko 25 milijuna eura godišnje i najplaćeniji je hrvatski sportaš. Brozović je ove sezone odigrao 21 utakmicu za Al Nassr. Zabio je dva gola te upisao pet asistencija.

Na Badnjak je, 24. prosinca, na društvenim mrežama osvanula snimka kako on uživa u dalekoj zemlji. Naime, na videu se vozi  luksuznim automobilom po Saudijskoj Arabiji i uživa u brzoj hrani. Brozović je poznat po šarolikoj prehrani, o čemu je svojevremeno govorio Dejan Lovren.

 

 

 

- Prije finala SP-a pojeo je dvije kile čajne, dva kroasana, popio Colu... I pretrči svejedno 15 kilometara bez problema. Kad ga pitam kako to može, pokaže prema nebu i samo kaže: 'Čajna, čajna.' Nije mi to jasno. Kad bih ja pojeo tako nešto, ne bih četiri dana došao k sebi.

Komentara 3

Avatar comandante
comandante
08:34 26.12.2023.

teški intelektualac... zajedno sa Lovrenom, vrlo zanimljiv, nadasve edukativan video... bravo, nepismeni udarač lopte ždere hamburgere i vozi se u autu!!!vauuuu

ST
stormrider
18:23 26.12.2023.

odprilike kao: "sine vodice te tata u slasticarnu, da vidis kako druga djeca jedu kolace".

Avatar IvanR
IvanR
08:13 26.12.2023.

8 osnovne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije