Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA 27 JEZIKA

VIDEO Pogledajte čestitku HNS-a: Dalić govorio na arapskom, Kova na engleskom, Dudu na hrvatskom

Zagreb: Konferencija za medije nakon završene SKupštine HNS-a
Luka Stanzl/PIXSELL
01.01.2022.
u 13:19

Ana Maria Marković na njemačkom, Josip Brekalo na talijanskom, izbornik Zlatko Dalić na arapskom, Zoran Zekić na mađarskom... I tako 27 različitih jezika

Hrvatski nogometni savez objavio je posebnu čestitku za Novu godinu. Naime, hrvatski igrači i treneri poslali su čestitku na različitim jezicima. 

Tako je Eduardo da Silva čestitao na hrvatskom jeziku, Mateo Kovačić na engleskom, Ivan Perišić na francuskom, Ivan Rakitić na španjolskom, Ana Maria Marković na njemačkom, Josip Brekalo na talijanskom, izbornik Zlatko Dalić na arapskom, Zoran Zekić na mađarskom... I tako 27 različitih jezika! 

Kako to izgleda, pogledajte u videu ispod:

 

Ključne riječi

Komentara 2

TO
Tomi
14:02 01.01.2022.

Odlicno

DU
Deleted user
22:40 01.01.2022.

Najbolji je Perišić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije