Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSLAVA U ZAGREBU

Pogledajte kako se Tomašević opustio na dočeku: Sad ide 10 minuta govora, ma neću, šalim se!

Zagreb: Gradonačelnik Tomašević na Trgu bana Jelačića zaželio svima sretnu Novu godinu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/14
Autori: Vecernji.hr, Hina
01.01.2022.
u 09:10

Jedina moja prava novogodišnja čestitka svima nama je da u sljedećoj godini više nema pandemije! Da nema više pandemije da se vratimo normalnom životu i da padnu sve maske, poručio je zagrebački gradonačelnik

Zagrepčanke i Zagrepčani te gosti glavnog grada veselo su, uz pjesmu i ples, te spektakularni vatromet dočekali Novu godinu na Trgu bana Jelačića, a s njima je posljednje minute 2021. odbrojavao i poželio im sreću u 2022. gradonačelnik Tomislav Tomašević.

- Evo u sljedećih 10 minuta ovog govora reći ću sve naše uspjehe u ovoj godini i sve ono što ćemo napraviti... Naravno, neću. Šalim se! Želim vam svima zaželjeti sve najbolje u 2022. godini. Želim vam prije svega uspjeha, radosti. Najviše vam želim zdravlja i ljubavi. Jedina moja prava novogodišnja čestitka svima nama je da u sljedećoj godini više nema pandemije! Da nema više pandemije da se vratimo normalnom životu i da padnu sve maske. Nakon 2 potresa i dvije godine pandemije mislim da nam sve više lagano trebaju psihići... Tako da vas ostavljam u dobrom društvu Psihića, odnosno Psihomodo popa - rekao je Tomislav Tomašević. 

31.12.2021., Zagreb - Gradonacelnik Tomasevic na Trgu bana Jelacica zazelio svima sretnu Novu godinu Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL, ilustracija

Doček Nove godine na središnjem gradskom trgu organizirao je Grad Zagreb, u skladu s epidemiološkim preporukama i odlukama pa je tako i prostor predviđen za publiku bio ograđen, a posjetitelji su imali i obavezne covid-potvrde.

Program je počeo u 20 sati koncertom Zagrebačke filharmonije posvećenom legendarnom britanskom sastavu Queen, čije su slavne skladbe izvodili u posebnim aranžmanima s trombonima.

 

Potom su nastupili Filip Rudan, Lu Jakelić, Igor Drvenkar i ostali iz emisija The Voice i A strane.

Prije dolaska na Trg bana Jelačića zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević obišao je beskućnike u prenoćištu u Kosnici, a potom i zaposlenike u Nastavnom zavodu za hitnu medicinu Grada Zagreba, u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Zagreba i Policijskoj upravi zagrebačkoj. 

Zagrepčani i njihovi gosti Novu godinu su dočekali i na adventskim destinacijama, pa je tako doček bio organiziran na "Fuliranju", na Oleander terasi hotela Esplanade, na Akademiji likovnih umjetnosti i drugdje.

Komentara 61

KA
Kakodane
10:13 01.01.2022.

On nije u stanju čitati deset minuta a ne držati nepripremljen govor.

CO
coruption
09:53 01.01.2022.

nemože reći nešto kad nema šta, zamislite klicanje na trgu kad kaže....dao otkaz stotinama ljudi, zaposlio svoje ljude pa im dao otkazni podjelio otpremnine od 300tisuća za tri mjeseca, prodao zelenu površinu, ukinuo subvencije sportskim udrugama....i tako dalje...a ekipa luda od sreće

Avatar kastanjer2
kastanjer2
10:35 01.01.2022.

Tomašević je htio reći da Zagrepčanima želi što više otpuštanja i ukidanja stečenih socijalnih i pronatalitetnih prava ali se jedva suzdržao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije