Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I ONE SU SE SMIJALE

VIDEO Oko njega polugole plesačice, ali on iznenadio sve zbog toga u što gleda

31.05.2021.
u 11:36

Baš u to vrijeme igrali su finale Lige prvaka njegov bivši klub i Manchester City, a Michael je pomno pratio utakmicu na svome mobitelu

Bivši igrač Chelseaja Michael Ballack postao je pravi hit na internetu kada je snimljen u jednom striptiz klubu.

Naime, dok je Ballack bio u tom klubu s društvom doista je uživao u pogledu, ali on ni u jednom trenutku nije pobjegao na polugole plesačice. O, ne. On zna svoje prioritete. 

Baš u to vrijeme igrali su finale Lige prvaka njegov bivši klub i Manchester City, a Michael je pomno pratio utakmicu na svome mobitelu.

Čak je to primijetila i jedna od djevojaka koja se nasmiješila kada je vidjela kako je slatko Nijemac gledao u mobitel. 

Na kraju je zasigurno slavio budući da je prvak Europe postao upravo njegov bivši klub s kojim je i on igrao finale, ali ga nije uspio osvojiti. Spriječio ih je te 2008. Manchester United.

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
12:27 31.05.2021.

Ako ćemo nekom logikom to finale se uživo moglo gledati samo tada. Plesačice će uživo nastupati još puno dana i noći koje slijede sa gotovo istim programom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije