Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRA PARTIJA

VIDEO Livaković primio gol, ali se istaknuo s dvije vrhunske obrane u razmaku od minute

KATAR 2022 - Dok Messi slavi, Dominik Livaković tuguje
Igor Kralj/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
07.01.2024.
u 19:23

Fenerbahče sada vodi na ljestvici sa 47 bodova, tri više od Galatasarayja koji još očekuje susret protiv Konyaspora.

U susretu 19. kola turskog nogometnog prvenstva Fenerbahče je na gostovanju deklasirao Istanbulspor sa 5-1, a za goste je branio Dominik Livaković. Junak dvoboja bio je turski reprezentativac Cengiz Under koji je prvi put u karijeri na jednoj utakmici postigao čak četiri gola.

Under je već u prvom poluvremenu postigao tri gola (6, 34, 44), a četvrtog odmah na otvaranju drugog dijela (46). Posljednji igrač u turskom prvenstvu koji je zabio četiri gola u jednoj utakmici bio Ekvadorac Enner Valencia u siječnju prošle godine u dresu Fenera u pobjedi 5-1 protiv Kasimpase. Zadnji turski nogometaš koji je u "Super Lig" zabio četiri gola bio je Tanera Gulleri 2009. godine.

Među strijelce se upisao i Edin Džeko u posljednjim trenucima prvog dijela. Pobjeda gostiju je mogla biti i uvjerljivija, no Dušan Tadić u 65. minuti nije zabio s bijele točke. Pucao je u donji lijevi kut, ali je Alp Arda obranio. U 82. minuti je korak do gola bio i Michy Batshuayi, ali je pogodio lijevu stativu. Za domaći sastav pogodak je postigao Muammer Sarikaya u 32. minuti. Za Fener je branio hrvatski reprezentativac Dominik Livaković. Livaković se istaknuo se s dvije vrhunske obrane sredinom prvog poluvremena u dvoboju. Video pogledajte OVDJE.

Fenerbahče sada vodi na ljestvici sa 47 bodova, tri više od Galatasarayja koji još očekuje susret protiv Konyaspora.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije