Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA ANGAŽMAN

VIDEO Igor Bišćan predstavljen u novom klubu. Potpisao je za bogati klub iz Saudijske Arabije

Atena: Utakmica AEK i Dinamo u 3. pretkolu UEFA Lige prvaka
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
18.10.2023.
u 15:17

Bišćan je ujedno treći hrvatski trener u Saudijskoj Arabiji, nakon Slavena Bilića na klupi Al Fateha i Igora Jovičevića koji trenira Al Raedu.

Igor Bišćan novi je trener saudijskog kluba Al Shababa, objavio je saudijski prvoligaš na službenim web stranicama. Donedavni trener Dinama potpisao je ugovor na dvije i pol godine, a njegov novi poslodavac nalazi se na 12. mjestu tamošnje lige u kojoj se natječe ukupno 18 klubova. 

VEZANI ČLANCI:

Bišćan je ujedno treći hrvatski trener u Saudijskoj Arabiji, nakon Slavena Bilića na klupi Al Fateha i Igora Jovičevića koji trenira Al Raedu. Al Shabab je u ljetnom prijelaznom roku doveo Habiba Dialla iz Strasbourga za 18 te Yannicka Carrasca iz Atletica za 15 milijuna eura i žele napraviti iskorak nakon ovih ulaganja. 

Podsjetimo, Bišćan je krajem kolovoza raskinuo ugovor s Dinamom poslije ispadanja od grčkog AEK-a, samo tri dana uoči play-offa Europske lige s praškom Spartom. 

 

Komentara 2

BI
billynik
15:40 18.10.2023.

On jedino tamo može biti trener ali ne zadugo.

Avatar Castro
Castro
15:35 18.10.2023.

Ja mislio on ce u Siroki Brijeg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije