Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njih je tako lako voljeti

VIDEO Hrvatske heroine poslale poruku čitateljima Večernjeg lista, ovo je samo za vas!

EHF Euro Women's Handball Championship Third Place Play Off - Croatia v Denmark
Foto: HENNING BAGGER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
20.12.2020.
u 19:23

Da su to redom krasne i nesebične dame, dokazale su nam i sada, u trenucima dok zasluženo i žestoko slave u Herningu

Hrvatske rukometašice doista su posebne djevojke. Nisu samo njihovi rezultati bili to što nas je oduševljavalo još od prvoga dana Europskog prvenstva, već i njihovo ponašanje, to nesvakidašnje htijenje, ti njihovi široki i topli osmijesi. 

A da su to redom krasne i nesebične dame, dokazale su nam i sada, u trenucima dok zasluženo i žestoko slave u Herningu, jer su izdvojile malo vremena kako bi zahvalile i Vama, čitateljima Večernjeg lista, što ste tijekom turnira bili uz njih.

Zahvaljujemo im od srca u ime cijele redakcije, baš su nas iznenadile i raznježile gestom!

Želimo im da po neopisivom slavlju i radosti upamte ovu večer, večer koju su zlatnim slovima upisale u hrvatsku sportsku povijest i, dakako, želimo im sretan povratak u domovinu i svako dobro u nastavku karijera. 

Naše dame, naklon do poda!

 

Komentara 29

CV
cvetkovic
19:36 20.12.2020.

Hvala cure SRETAN VAM BOZIC I NOVA GODINA Nama ste poslale velicanstvenu cestitku VASIM USPJEHOM a same ste sebe nagradile do bola dobrim uspjehom Cekamo vas u propisanom okruzenju u velikom broju Zasluzile ste!!!!

PA
Paket
19:29 20.12.2020.

Svaka čast cure, jako ste nas sve razveselile

PR
pravednik2
19:54 20.12.2020.

Hvala cure za malo radosti u ovim tmurnim danima. Veliko bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije