Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNI VATRENI

VIDEO Gvardiol dočekan pljeskom legendi nakon javljanja. Dobio je jedno pitanje na hrvatskom jeziku

CBS Sports screenshot
10.04.2024.
u 08:41

Joško Gvardiol se pojavio pred kamerom, a legende su ga dočekale pljeskom nakon sjajne izvedbe protiv Reala. Onda je riječ preuzeo Richards, legenda Cityja i bivši engleski reprezentativac.

Kakva utakmica, kazao je za TNT Sports branič hrvatske reprezentacije Joško Gvardiol koji je postigao pogodak za Manchester City u remiju 3-3 protiv Real Madrida u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka. Najtrofejniji europski klub Real i aktualni europski prvak Manchester odigrali su na Santiago Bernabeu fantastičnu utakmicu koja je na koncu završila 3-3.

GALERIJA Joško Gvardiol zabio golčinu Realu u Ligi prvaka

1/6

City je poveo, Real je potom okrenuo rezultat s dva gola u nizu, "Građani" su uzvratili s dva gola za novo vodstvo, da bi "Kraljevski klub" do kraja susreta izjednačio na 3-3. Gvardiol je zabio sjajan pogodak u 71. minuti za prednost gostiju od 3-2.

Nakon susreta sjajni Gvardiol javio se u studio CBS-a. U tom studiju su redovito bivša nogometašica Kate Abdo te nogometne ikone Thierry Henry, Jamie Carragher i Micah Richards, koji duhovitim komentarima i podbadanjima redovito zabavljaju britansku sportsku javnost. 

VEZANI ČLANCI:

Joško Gvardiol se pojavio pred kamerom, a legende su ga dočekale pljeskom nakon sjajne izvedbe protiv Reala. Onda je riječ preuzeo Richards, legenda Cityja i bivši engleski reprezentativac. Javljanje Gvardiola spremno je dočekao pitanjem na hrvatskom jeziku. 'Kako si?' pitao je Richards, od Gvardiola dobio 'dobro je' na hrvatskom.

'Dobro je, dobro, dobro, dobro', odgovorio je Richards i nasmijao sve u studiju. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije