Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUNO SKROMNIJE

VIDEO Dok je Split ludovao, mladi prvaci iz AZ Alkmaara su dočekani sasvim drugačije

Ženeva: AZ Alkmaar novi je prvak Lige prvaka mladih
Luka Stanzl/PIXSELL
26.04.2023.
u 09:31

Mlade prvake dočekali su novinari i fotografi, obitelj i prijatelji te im zapljeskali nakon što su izašli iz autobusa.

Veličanstveni doček juniorima Hajduka jučer je organiziran u gradu pod Marjanom gdje se na Rivi od 16 sati nalazi nekoliko tisuća navijača koji su dočekali mlade nogometaše, ovosezonske finaliste Lige prvaka mladih. Riječ je o sportsko-zabavnoj manifestaciji "Vridilo se rodit" koju su organizirali HNK Hajduk i grad Split.

Igrači su nešto poslije 16 sati sletjeli u splitsku zračnu luku odakle su prvo otišli na stadion Poljud gdje su se presvukli i potom u 17.30 sati do Rive stigli autobusom. 

Riva, koja je bila popunjena svom svojom širinom i dužinom, iako je policija procijenila da je na njoj oko 5000 ljudi, tada je eruptirala. Palile su se bengalke svih boja, ispaljeno je i nekoliko pojedinačnih vatrometa. Navijači su izvikivali imena juniora Hajduka i pljeskali im. Ludilo je započelo pjesmom Večeras je naša fešta. Okupljene na Rivi zabavljali su grupa Diktatori i Alen Nižetić.

S druge strane, doček mladim nogometašima AZ Alkmaara, koji su u finalu juniorske Lige prvaka svladali Hajduk s 5:0 i osvojili naslov, nije bio ni približno takav. Mlade prvake dočekali su novinari i fotografi, obitelj i prijatelji te im zapljeskali nakon što su izašli iz autobusa.

Ključne riječi

Komentara 5

DM
drazen.muhvic
11:55 26.04.2023.

Nizozemci dočekali šampione onako kako i priliči važnosti tog natjecanja...

S1
Spalato 1911
13:43 26.04.2023.

Bravo jfk pametnjakovicu novac koji da njega nije bilo ne bi ni Dinamo vidia . Koliko je Haalandov otac,menader dobia/li novaca priko provizija prilikom transfera u City , a to je samo jedan primjer

PR
pravednik2
11:23 26.04.2023.

U slavljima smo najbolji. U poslu nije baš tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije