Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVLJA SE KRIZA

VIDEO Debi iz noćne more: Joao Felix isključen u porazu Chelseaja protiv Fulhama

Premier League - Fulham v Chelsea
Foto: David Klein/REUTERS
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
12.01.2023.
u 23:15

Za Fulham je strijelac bio bivši igrač Bluesa Brazilac Willian u 25. minuti, izjednačio je Senegalac Kalidou Koulibaly u 47. minuti, a pobjedu domaćinu osigurao je još jedan Brazilac Carlos Vinicius u 73. minuti.

Fulham je kod kuće svladao londonskog gradskog rivala Chelsea 2-1 u posljednjoj utakmici 7. kola engleskog prvenstva, a Portugalac Joao Felix debitirao je za Chelsea na utakmici, ali je završio s izravnim crvenim kartonom. Slavni Chelsea je u neviđenoj krizi jer im je to bio čak sedmi poraz u posljednjih deset utakmica u svim natjecanjima.

>> Luki Modriću zazvonio je telefon. Uslijedila je nevjerojatna ponuda kakvu sigurno nije očekivao

Felix je postao prvi nogometaš londonskih Bluesa koji je morao rano napustiti teren na svom debiju jer je u 58. minuti grubo startao na Kennyja Tetea i zaradio izravni crveni karton. Dvadesettrogodišnjak je 2019. iz Benfice prešao u Atletico Madrid za 127 milijuna eura, a Londončani su za posudbu do kraja ove sezone platili 11 milijuna eura.

Start za isključenje pogledajte OVDJE.

Za Fulham je strijelac bio bivši igrač Bluesa Brazilac Willian u 25. minuti, izjednačio je Senegalac Kalidou Koulibaly u 47. minuti, a pobjedu domaćinu osigurao je još jedan Brazilac Carlos Vinicius u 73. minuti.

Mateo Kovačić je igrao do 76. minute za goste.

Na tablici je Fulham napredovao na šesto mjesto, dok je Chelsea ostao deseti i ima čak 19 bodova manje od vodećeg Arsenala.

Standings provided by Sofascore

Komentara 3

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
05:21 13.01.2023.

Chelsea završila na aparatima čim je zavrnuta pipa novaca od Putinovog oligarha.

PR
prajdali100
00:14 13.01.2023.

Odavno Chelsea nije bio u većoj krizi.A jest ih " pošlo" !

Avatar Dzambo1
Dzambo1
04:02 13.01.2023.

Druga strana Fulhamove ''igre'' u najacoj ligi na svijetu jedan igrac donio im je puno bodova i kad se uzme u obzir jedan Halland i ko su mu suigraci koji mu dodaju loptu i ovog Mitrovica kakve on ima suigrace je neuporedivo...da je kojim ''slucajem'' Mitrovic igrac HR Repke dizali bi ga u nebesa novine kad se usporedi kak nasi kad zabiju gol il odigraju ''dodavanje'' lopte i stilu ''Internet gori'' i tak to....a ovaj Mitrovic ima nevjerovatnu statistiku do sad za Fulham koji je po igracima-rosteru kilometrima daleko od onih najacih pa OPET je u samom vrhu najace lige na svijetu....u ovoj sezoni do sad je odigra za Fulham 15 tekmi i zabija cak 11 golova...na 10 tekmi bija je strijelac a ne 5 nije....na 4 tekme nije igra sto zbog povreda sto zbog kartona...ja nisam od onih koji gledaju prvo ''ko je ko'' al brat bratu taj ima bukvalno receno ''nos'' za golove ka jedan Mandzo samo sto ovaj zabija u najacoj ligi na Svijetu....i opet kazem kak bi se pisalo ovdje u novinama da jedan nas ''reseta'' u najacoj ligi na Svijetu....golovi i Nogomet to je nesto a ne ''ko je ko''....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije