Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Malo si je spil...

VIDEO Belgijski nogometaš Porscheom proletio kroz trgovinu!

Berlin, modni tjedan, Savage Wear
Foto: AFP
1/2
09.10.2012.
u 14:12

Jonathan Legear izgubio je kontrolu nad svojim Porscheom nakon što je umjesto kočnice stisnuo gas

Eto što od čovjeka napravi "gastarbajterstvo" u Rusiji. U ovom slučaju, Čečeniji. Belgijski nogometaš Jonathan Legear prošlo je ljeto Anderlecht zamijenio Terekom iz Groznog, a nakon što mu je vodstvo kluba dalo slobodan vikend, povremeni reprezentativac odlučio je navratiti u rodnu zemlju. Veselje zbog povratka očito je bilo veliko jer je i sam Legear bio "veseo", pa se zabio u trgovinu u sklopu benzinske crpke u gradiću Tongerenu.

Legear je navodno umjesto kočnice stisnuo papučicu gasa, pa je potpuno demolirao trgovinu svojim Porscheom. Začuđujuće, samo je jedna osoba u tom kaosu ozlijeđena, a i taj je 21-godišnjak, na sreću, prošao samo s lakšim ozljedama. No, teže je "ozlijeđena" sama benzinska crpka. Prema prvim izvještajima, šteta iznosi između 250.000 i 300.000 eura.

– Ispričavam se svima koji su se našli na mjestu nesreće. Prihvaćam posljedice svojega postupka – istaknuo je skrušeno Legear koji je priznao da je popio, ali samo malo iznad dopuštene granice.

No, nije mu to prvi takav incident. Prije tri godine se, dok je još igrao u Anderlechtu, automobilom zabio u kuću!

Komentara 1

UD
Utjerivać dobroga
15:14 09.10.2012.

Mogao bi tako jedan novopečeni reprezentativac autom uletiti u Hacijendu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije