Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO POJAČANJE

Victor Valdes riješio pitanje budućnosti potpisom za Manchester United

Victor Valdes
Foto: Pixsell
08.01.2015.
u 19:45

Potpisao je na 18 mjeseci s opcijom da produlji ugovor dodatno ako na Old Traffordu budu zadovoljni onime što pokazuje

Victor Valdes i službeno je novi igrač Manchester Uniteda, a time završava i njegova nevjerojatna muka pri traženju novog kluba. Bilo je tužno gledati tako kvalitetnog vratara bez angažmana.

Potpisao je na 18 mjeseci s opcijom da produlji ugovor dodatno ako na Old Traffordu budu zadovoljni onime što pokazuje. Naravno, bit će zamjena za Davida de Geu, ali to mu ne smeta jer ionako dugo nije branio, a i s 32 godine nije više baš u cvijetu mladosti.

U Manchesteru se pak nadaju da će Valdes u njihovu dresu osvojiti barem djelić onoga što je uspio u Barceloni. To ne čudi jer s katalonskim je klubom osvojio 21 trofej, a od toga šest prvenstava i čak tri Lige prvaka!

>> 'Victor Valdes će potpisati za veliki klub'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije