Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MJESEC DANA PRIJE POČETKA

Velik udarac za Italiju uoči Eura! Sjajni veznjak se teško ozlijedio i ne može u Njemačku

Premier League - Aston Villa v Tottenham Hotspur
Foto: Jason Cairnduff/REUTERS
1/3
15.05.2024.
u 12:46

Talijanski ofenzivac Nicolo Zaniolo nema sreće s nastupima na Europskim prvenstvima. Prošlog je puta morao propustiti natjecanje zbog ozljede ligamenata koljena

Italija će u obranu naslova na Europsko prvenstvo u Njemačkoj morati bez ofenzivnog veznjaka Nicola Zaniola. Važan igrač azzurra, ozlijedio se u susretu 37. kola Premier lige između Aston Ville i Liverpoola (3:3). Riječ je ozljedi stopala zbog koje neće biti spreman za početak prvenstva, otvaranje kojega je na rasporedu 14. listopada.

Zaniolo je u Aston Villu stigao na posudbu iz Galatasaraya. U igru je protiv Liverpoola ušao u 65. minuti, no svega 14 minuta kasnije bio je prisiljen izaći. Liječničkim pregledima nakon utakmice ustanovljeno je da je ozljeda suviše ozbiljna da bi se stigao oporaviti do otvaranja prvenstva te vjerojatno neće biti u stanju igrati najmanje mjesec dana, piše Sky Italia.

VIDEO Španjolci: Modrić je odlučio! Za njega ne postoji dvojba, sada sve ovisi samo o jednom čovjeku

Talijanski ofenzivac nema sreće s nastupima na Europskim prvenstvima. Prošlog je puta morao propustiti natjecanje zbog ozljede ligamenata koljena. Prva utakmica Italije u grupnoj fazi jest protiv Albanije, 15. lipnja. Hrvatska će protiv Italije igrati u trećem kolu, 24. lipnja.

Izbornik talijanske nogometne reprezentacije rekao je kako je 80 posto sastava momčadi za Europsko prvenstvo u Njemačkoj već odlučeno. Ostalih 20 posto treba biti odlučeno temeljem izvedbi potencijalnih reprezentativaca u klubovima tijekom završnice sezone. Premda Italiji ne nedostaje izvrsnih nogometaša, Zaniolova ozljeda nešto će oslabiti konkurenciju on ofenzivnim pozicijama.

GALERIJA Vatreni svladali Armeniju i plasirali se na Euro 2024.

Premier League - Aston Villa v Tottenham Hotspur
1/30

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije