Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLEDAO UTAKMICU

Vatreni o senzaciji iz Beograda: Ako to ne napravite, izgubit ćete!

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
08.11.2018.
u 20:35

- Atmosfera u Beogradu je žestoka i zahtijevno je igrati tamo. To su utakmice u kojima se morate usredotočiti na događanja na terenu, a ako to ne napravite, izgubit ćete.

Crvena zvezda je u utorak napravila senzaciju i s 2:0 pobijedila Liverpool u četvrtom kolu Lige prvaka. O tom porazu Englezima je progovorio veznjak Chelseaja Mateo Kovačić.

- Iz Liverpoolovog poraza od Crvene zvezde, mi u Chelseaju moramo izvući pouku da se nikada ne smijemo opustiti, pogotovo u Europi, gdje se svako opuštanje kažnjava i dodatno komplicira situaciju - kaže Kovačić koji je utakmicu iz Beograda gledao.

- Gledao sam utakmicu između Liverpoola i Crvene zvezde i redsi su se jako mučili. Atmosfera u Beogradu je žestoka i zahtijevno je igrati tamo. To su utakmice u kojima se morate usredotočiti na događanja na terenu, a ako to ne napravite, izgubit ćete. Stoga, moramo se pripremiti da nam se ne bi dogodilo isto što i Liverpoolu.

Progovorio je Kova i o trenutno formi svog Chelseaja.

- To što ljudi govore da možemo igrati bolje je pozitivna stvar. Neporaženi smo, a još nismo pružili svoj maksimum. Međutim, to je normalno jer tek nešto više od dva mjeseca radimo s novim trenerom, ali mislim da smo na dobrom putu.

>> Pogledajte i atmosferu na Maksimiru uoči utakmice

Komentara 8

DH
dalibor.hren
20:49 08.11.2018.

Ako izgubite, nećete pobijediti!

PR
prajdali100
21:42 08.11.2018.

Da biste pobijedili bilo bi poželjno da ne izgubite.

SO
Sos
21:45 08.11.2018.

Jbl vas zvezda i srbija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije