Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAČI BIJESNI

Van Gaal uspio pronaći opravdanje za poraz od 20 puta jeftinije momčadi

Louis van Gaal
Reuters/PIXSELL
19.02.2016.
u 10:00

'Nije se jednostavno izboriti s 14 ozlijeđenih igrača. Skoro svaki tjedan moram slagati novu postavu.'

Manchester United je na gostovanju u Danskoj poražen s 2:1 od Midtjyllanda, a nakon utakmice navijači su žestokim povicima izrazili svoje nezadovoljstvo igrom i rezultatom momčadi. Nakon utakmice su vikali: "Sje**** smo!"

- Oni su razočarani baš kao što smo i mi razočarani. Jako sam zahvalan navijačima koji nas podržavaju. Željeli su pobjedu baš kao što smo i mi željeli pobijediti, nadam se da ćemo na Old Traffordu to i napraviti - rekao je nakon susreta Louis van Gaal, a onda svu krivnju prebacio na ozljede.

Naime, za utakmicu je ranije otpao kapetan Wayne Rooney, a na zagrijavanju se ozlijedio i David de Gea.

- Nije se jednostavno izboriti s 14 ozlijeđenih igrača. Skoro svaki tjedan moram slagati novu postavu. A navijači mogu kritizirati, imaju pravo na to. Kada gledate drugo poluvrijeme, možda su i u pravu, ali moramo se popraviti pa će nas ti navijači onda podržavati. Već smo vidjeli to u 18 mjeseci koliko sam ja ovdje - dodao je trener Manchester Uniteda.

Sve to bi zvučalo kao odlično opravdanje da nije riječ o momčadi koja vrijedi 21 milijun eura. United vrijedi 411 milijuna!

>> Midtjylland pobijedio Manchester United, Srna i Dudu remizirali sa Schalkeom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije