Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAJU KANDIDATA

Dambrauskas dobio otkaz. Grci već spremaju dolazak poznatog lica HNL-a?

Hajduk je na Poljudu pobijedio Slaven Belupo 5-1 nakon što su gosti vodili na poluvremenu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
05.12.2023.
u 15:31

Sezonu je Valdas Dambrauskas započeo izvrsnim rezultatima, među kojima su najistaknutiji pobjede nad PAOK-om i AEK-om. U međuvremenu su rezultati pali, a prema natpisima grčkih medija, OFI želi dovesti bivšeg trenera Rijeke i Lokomotive Gorana Tomića

Valdas Dambrauskas, bivši trener Gorice i Hajduk, sada je i bivši trener OFI-ja. Prema pisanju grčkih medija, otkaz je dobio jer je klub bez pobjede već dva mjeseca. Od listopada upisali su tri remija i jedan poraz. Protiv Panathinaikosa su izgubili s 4:0.

Nakon što je Dambrauskas otišao, klupu bi privremeno trebao preuzeti Pedro Caravela. Međutim, pišu kako je najvjerojatniji kandidat za nasljednika Goran Tomić, bivši trener Lokomotive i Rijeke.

VEZANI ČLANCI:

Dambrauskas je u čelu Hajduka osvojio Hrvatski kup, a nakon toga je preuzeo OFI i spasio klub od ispadanja u drugu ligu. Sezonu je započeo izvrsnim rezultatima, među kojima su najistaknutiji pobjede nad PAOK-om i AEK-om. U međuvremenu su rezultati pali, a trenutno se OFI nalazi na osmom mjestu s 15 bodova iz 13 kola.

VIDEO Karoglan: 'Biti jesenski prvak ne znači ništa. Ne volim bahatluk, nema opuštanja'

Komentara 2

Avatar Bill Carson
Bill Carson
17:03 05.12.2023.

Dobar trener. Nije svaka izgubljena na treneru.

Avatar barba_barba
barba_barba
16:38 05.12.2023.

Šteta, da jeUnion Berlin već pronašao trenera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije