Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor najljepše

UŽIVO Pratite finale Miss sporta Hrvatske! Koja će djevojka ponijeti lentu najljepše?

Miss sporta 2020.
Foto: Direkcija Miss Sporta
1/10
11.07.2020.
u 20:22

Za lentu najljepše nadmeta se 13 sportašica

U zagrebačkom kazalištu Kerempuh večeras (19.30 sati) održava se 29. izbor Miss sporta Hrvatske. Anja Ožanić nakon dvosatnog programa predat će krunu novoj najljepšoj sportašici Hrvatske.

Za lentu najljepše nadmeta se 13 sportašica (op.p,. tri su odustale zbog obaveza na fakultetima).

>> Gledajte uživo Miss sporta

Djevojke će se stručnom žiriju predstaviti u tri izlaza – sportska odjeća Body felling, kupaći kostimi dizajnerice Mirsade Jureša, te u večernjim haljinama modnog salona Mistic exclusive.

Posebni izbor bit će talent show. Svaka djevojka predstavit će svoj sport u 45 sekundi. Same su radile koreografiju i birale muzičku podlogu.

U zabavnom dijelu programa nastupit će Rock'n'roll gimnazija, plesači Paula Hude i Vedran Sraga, mlada pjevačka zvijezda Dora Vuraić, iskusni glazbeni Mladen Burnać i Mia Elegović, a iznenađenje večeri bit će nastup mariachi benda Los Caballeros.

Pobjednica će između ostaloga dobiti vrijednu nagradu – trogodišnju stipendiju na visokoj školi Aspira, smjer sportski menadžment.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije