Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESS KONFERENCIJA

Kovačić o Livaji i odlasku iz Chelseaja: Jako ružna situacija i vrijeđanje. Bilo je puno djece

Rijeka: Konferencija za medije  Hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/7
07.06.2023.
u 17:56

Veznjak Chelseaja i Hrvatske sudjelovao je na press konferenciji gdje je dobio brojna pitanja

Jedan od ključnih izabranika Zlatka Dalića Mateo Kovačić izaći će pred novinare na Rujevici u 17.20 sati uoči još jednog treninga hrvatskih nogometaša. Jedan od stožernih igrača hrvatske nogometne reprezentacije bio je među prvima koji su intervenirali nakon ružnih povika prema Marku Livaji s tribina.

Podsjetimo, Livaja je odlučio napustiti redove vatrenih u dogovoru sa izbornikom Zlatkom Dalićem, a Kovačić je pred novinara komentirao i svoje viđenje o slučaju Hajdukovog kapetana. 

- Tužno je da pričamo o ovakvoj temi, a čeka nas jaka utakmica s Nizozemskom. Situacija je bila dosta ružna, jako ružno vrijeđanje od strane navijača, moja reakcija je bila takva kakva je bila. Puno je djece bilo okolo. Postoje pravila ponašanja i za nas igrače i za navijače. Ne podržavam takve stvari i to je to što bih rekao na tu temu. Moramo biti fokusirani na našu utakmicu i dati sve od sebe da pokušamo ući u finale Lige nacija - rekao je Kovačić o suigrači Livaji.

- Takve stvari se ne smiju događati, reprezentacija treba biti iznad svega, ali kod nas se često događaju ovakve ružne stvari. Marko mi nije rekao da odlazi, bio je to šok za sve nas. No reprezentacija je uvijek uspješno izlazila iz takvih situacija i igrat ćemo srcem za Hrvatsku.

GALERIJA Kovačić o Livaji i odlasku iz Chelseaja: Jako ružna situacija i vrijeđanje. Bilo je puno djece

Rijeka: Konferencija za medije  Hrvatske nogometne reprezentacije
1/7

- Imam još godinu dana s Chelseajem. Sezona je bila jako loša. Sve ide prema tome da ću nakon lijepih pet godina promijeniti sredinu, ali u nogometu se svašta može dogoditi. Trenutno sam fokusiran samo na Hrvatsku i na Ligu nacija - odgovorio je na pitanje o odlasku iz Chelseaja. 

- Jako je teško doći u Final Four. Imam osjećaj da ljudi misle da ćemo mi to lako osvojiti, ali igramo protiv vrhunskih ekipa. Bit će to jako teške utakmice. Mi smo optimistični, dat ćemo sve od sebe da dobijemo Nizozemce, ali neće biti ni lako. Jako respektiramo sve ekipe iz Final Foura - osvrnuo se na final four Lige nacija u Nizozemskoj. 

VEZANI ČLANCI:

- City je vrhunska ekipa, zasluženo je u finalu Ligi prvaka. Nemam više što reći na tu temu, ne znam što će se dogoditi - kaže o spekiulacijama prelaska u Manchester City. 

Tomislav Pacak je za kraj rekao kako su vrata Hrvatske uvijek otvorena te da se ništa nije promijenilo u odnosu Dalića i Livaje. Također je rekao kako se ne boji da će ovo narušiti ugled reprezentacije te da mu je žao što se nepotrebno dižu tenzije. Momci treniraju jako dobro, 'idu kao avioni' i ovaj događaj neće poremetiti atmosferu u reprezentaciji. 

Komentara 16

AN
AntePortas9
18:13 07.06.2023.

Jedan klub, dio njegovih navijača i igrača je opsjednut mržnjom prema svim drugim klubovoma u Hrvatskoj. Taj isti klub je u stalnom sukobo sa ostatkom Hrvatske. Sabotiraju reprezentaciju, "mrze Dinamo", Rijeku, Šibenik, zatvaraju auticestu, komiraju hrvatskog policajca, uništavaju i devastiraju po cijeloj Hrvatsko, Hercegovini i šire. Udaranje sudaca, napadi na igrače...Nitko se ne usudi ozbiljnije sankcionirati taj klub i njegove navijače. Kazna par tisuća eura. Normalno Hajduk i dio navijača oko toga kluba.

DM
drazen.muhvic
18:23 07.06.2023.

Bilo je djece i na Rujevici kada je ta seljačina vrijeđala Šibenčane...

Avatar antikomunist2
antikomunist2
17:34 07.06.2023.

Imamo dovoljno igrača s karakterom, voljom, znanjem, spoosbnosti koji su nas u prošlosti često veselili. Marko Livaja je prošlost u reprezentaciji i dobro je tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije