Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON INCIDENTA

Marko Livaja napustio hrvatsku reprezentaciju, više nije među vatrenima!

KATAR 2022 - Hrvatska nogometna reprezentacija odrađuje trening uoči polufinalnog dvoboja protiv Argentine
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
06.06.2023.
u 19:08

- Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osjećam da nisam spreman dati reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje imati mir tijekom priprema za ovo važno natjecanje - rekao je Livaja

Marko Livaja više nije u hrvatskoj reprezentaciji! Livaja je napustio vatrene nakon jučerašnjeg incidenta.

- Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osjećam da nisam spreman dati reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje imati mir tijekom priprema za ovo važno natjecanje. Momcima želim svu sreću u Nizozemskoj, da se okite zlatom, za što sigurno imaju kvalitetu i zajedništvo. Zahvaljujem izborniku na razumijevanju, predsjedniku Kustiću i ekipi iz Saveza na podršci te se nadam da će navijači reprezentacije razumjeti ovakav rasplet. Reprezentacija mi uistinu puno znači i nadam se u budućnosti i dalje biti njen član - izjavio je Marko Livaja.

Ideja jučerašnjeg otvorenog treninga hrvatske reprezentacije na Rujevici bila je stvoriti pozitivnu atmosferu oko momčadi i dati im dodatan vjetar u leđa uoči polufinala Lige nacija s Nizozemskom. Međutim, događaj s više od tisuću gledatelja pretvorio se u sve samo ne u ono što su očekivali.

Nekolicina gledatelja počela je vrijeđati i dobacivati Marku Livaji. "Smeće jedno, marš iz reprezentacije. Pogledaj stolice na istočnoj tribini", začulo se na stadionu, no bilo je i gorih povika.

Dok su se igrači dodavali loptom, jedan je gledatelj Livaji dobacio: "Što se ne trudiš, konjino" i "J... ti majku." Napadač Hajduka nije izdržao i popeo se na ogradu da bi mu odgovorio uz povike: "Šta je, šta je, šta hoćeš?".

Suigrači i ostali članovi tima reagirali su i odvukli ga natrag na teren u nastojanju da smire situaciju. Reagirali su i zaštitari te policija. O svemu će se uskoro očitovati HNS i predsjednik Marijan Kustić.

Ofenzivac Hajduka i najbolji igrač HNL-a za Hrvatsku je odigrao 21 utakmicu i zabio četiri gola. Bio je SP-u u Kataru i bio je strijelac u utakmici s Kanadom.

Hoće li Livaja nedostajati reprezentaciji u završnici Lige nacija?

Komentara 61

PU
Purger67
19:22 06.06.2023.

Hvala dragom Bogu da je je skužio, prvo si iscooliraj temperament i intelekt, pa se ispričaj, sve to potječe od onog trenutka kada si se vratio u Hajduk, drskost, bezobrazluk, svaki skok lakat(druga je stvar što suci nemaju muda), pa pjevanje sa Šubom i zborom u pozadini o Purgerskim p, sve je to potaklo averziju...nećeš nimalo nedostajati

JO
JovanC
19:39 06.06.2023.

Ne radite razdor i svadju medju Hrvatima. Ako nemate pametan komentar bolje nikakav onda. Reprezentacija se dijeli na sjever i jug. Svi sno Hrvati.

CA
Catalonia
19:42 06.06.2023.

Ajde neka je,treba repki mir i zgodna atmosfera i štimung a ne kankr ko livaja koji nezna kontrolirat sam sebe. Nema on kaj se penjat na ogradu,on je tu da istrpi i da bude primjer. Svo vrijeđanje i krkanluk mu se sad vratio ko bumerang direktno u glavu😁😁😁😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije