Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV

Sad je biti ili ne biti, Dalić mora povući potez koji spašava Hrvatsku! Trebamo odmah drugu formaciju

Zagreb: Bivši nogometaš Nino Bule
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/7
05.12.2022.
u 17:08

Naš gost u studiju je Nino Bule s kojim ćemo razgovarati uoči utakmice, na poluvremenu te nakon susreta.

Naša specijalna SP emisija ide dalje u ritmu Hrvatske u Kataru, a od 16 sati čeka nas još jedan povijesni susret, borba za četvrtfinale najvećeg svjetskog turnira, drugi put u nizu, pod istim kapetanom i izbornikom, ali ovaj put s neprocjenjivim iskustvom.

Na poluvremenu:

- Imamo 45 minuta da promijenimo rezultat. Moramo puno toga mijenjati, ništa nije bilo dobro u prvom poluvremenu. Ja bih promijenio sustav igre u 3-5-2, neke igrače i išao na pobjedu. Japanci su imali bolje šanse od nas, gol je visio u zraku - rekao je Bule i dodao:

- Moramo promijeniti energiju utakmice. Bilo je puno pogrešaka, neforsiranih i tehničkih. Mislim da ne možemo odigrati lošije od ovoga, očekujem reakciju s klupe. Mislim da moramo igrati s dva napadača.

Uoči utakmice:

Naš gost u studiju je Nino Bule s kojim ćemo razgovarati uoči utakmice, na poluvremenu te nakon susreta. Bul je kao igrač nastupao u Japanu pa nas je zanimalo kako je tamo završio.

- Mora se prvo letjeti zrakoplovom - kroz smijeh je odgovorio Bule pa se uozbiljio:

- Nema više ni jedne lake utakmice. Vidjeli smo kako su igrali afričke reprezentacije, Australija, Kanada... Mislim da se one podižu i to su reprezentacije koje mogu napraviti rezultat. Mislim da naši igrači ni u jednom trenutku neće podcijeniti Japan - rekao je Bule i dodao:

- Teško je očekivati da ćemo u 15. minuti voditi 3:0. Bit će ključno strpljenje. Oni su fanatični, ali mi moramo biti strpljivi. Naša momčad je u još boljem stanju nego 2018. godine.

 

Komentara 1

KA
KakoSAD
19:35 05.12.2022.

Nerazumijem kako svi govore da he ova ekipa bolja od one is 2018 ali to uopste nepokauju na terenu. Jako malo ubacaja u protivnikov sesnesterac sto dovodi i do jako malo golova. Hrvatska je stagnirala u tom pogledu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije