Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klub slavi stoti rođendan

Perišić komentirao situaciju s Rakitićem: To ste vi krivi!

Ivan Perišić
Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL
1/3
30.05.2019.
u 13:59

– Jedva čekamo igrati u Splitu. Preduga je bila ova stanka, svi znamo što se dogodilo. Želimo igrati u svim gradovima, Osijek, Zagreb, Rijeka, Split... Svi u Hrvatskoj žele napraviti sliku s nama, da im se potpišemo. I ja sam tako na to gledao kad sam bio dijete – rekao je Perišić

Hrvatska nogometna reprezentacija u petak igra prijateljsku utakmicu protiv Omiša koji slavi stoti rođendan.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić u Splitu se obratio medijima.

POGLEDAJTE KONFERENCIJU ZA MEDIJE U GALERIJI IZNAD ČLANKA!

Perišić je prokomentirao priče da Ivan Rakitić navodno napušta reprezentaciju jer je nezadovoljan odnosom. Veznjak Intera kaže da ne zna ništa o tome i da Rakitić ostaje među vatrenima.

– To ste vi (novinari) krivi, pišete što hoćete – rekao je Ivan Perišić.

Veznjak Intera najavio je važan kvalifikacijski susret s Walesom, govorio je o reprezentaciji i o utakmici s NK Omišom koja se igra u njegovu gradu.

– Svi znaju da sam u Omišu napravio prve korake. Da sam tu igrao od šestog do desetog rođendana. Prvi koraci nikad se ne zaboravljaju. Čak 14 godina živio sam tamo i svi su mi prijatelji odatle – rekao je Ivan Perišić i dodao:

– Momci rade, trude se, tako da se nadam da će teren biti dobar.

Ivan želi da reprezentacija igra po cijeloj Hrvatskoj.

– Jedva čekamo igrati u Splitu. Preduga je bila ova stanka, svi znamo što se dogodilo. Želimo igrati u svim gradovima, Osijek, Zagreb, Rijeka, Split... Svi u Hrvatskoj žele napraviti sliku s nama, da im se potpišemo. I ja sam tako na to gledao kad sam bio dijete. 

>> Stadion u Omišu bit će spreman za hrvatsku reprezentaciju

Ivan Perišić
1/14

– Protiv Mađarske napravili smo kiks koji nismo očekivali i nemamo više pravo na takvu utakmicu. Izostanaka uvijek ima, ali koga nema, bez njega se može. Imamo mlade igrače kojima moramo pomoći da se što prije prilagode. Vidjeli smo protiv Azerbajdžana koliko je teško probiti bunker. U deset dana možemo proučiti Wales, skupiti se i odigrati dobru utakmicu – istaknuo je Ivan.

Koliko vas je izmorilo igranje na SP-u?

– Ovo je prvi put nakon dugo vremena da smo otišli do kraja na turniru. Imali smo mnogo uspona u padova. Praktički odmah nakon SP-a igrali smo prva ligaška kola. Malo je naših igrača odradilo dobru sezonu u klubovima – priznao je Perišić, ali dodao da je u zadnja dva-tri mjeseca podigao razinu forme.

Imao je Ivan puno upita za karte za utakmicu protiv Omiša.

– Nažalost, ne bavim se time, to sve rješava moj kum. Kroz karijeru sam naučio da to sređivanje karata oduzima mnogo energije. Bolje da se koncentriram na treninge.

Ivan nije želio komentirati glasine da odlazi iz Intera.

– Ma klupska sezona je gotova, ne bih to komentirao. Fokusiran sam samo za reprezentaciju – kazao je hrvatski krilni napadač.

Komentara 37

NE
Neo001
14:24 30.05.2019.

Na žalost među novinarima ima previše jugo bagre kojoj smrdi sve što je hrvatako, pa tako i hrvatska reprezentacija.

DU
Deleted user
14:38 30.05.2019.

Trebalo bi napraviti zakon po koje ako objaviš namjernu laž kao novinar kazna 20.000€,pa izvolite,naravno i zabranu "novinarstva" na 5.godina u RH

ZC
zorro.cz
14:29 30.05.2019.

novinari... ako nema diplomu nakon odrađenih 4 godine studija novinarstva, za mene nije novinar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije