Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađen

Rakitić: Nije istina da odlazim iz reprezentacije

Ivan Rakitić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/8
30.05.2019.
u 13:31

'Navodno da više neću igrati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju nije utemeljen na činjenicama niti u njemu ima istine, poručio je hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić demantirao je informaciju koju su jutros prenijeli mediji kako možda više neće zaigrati za vatrene. Raketa je sve demantirao.

'Navodno da više neću igrati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju nije utemeljen na činjenicama niti u njemu ima istine, poručio je hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić (31) preko prijatelja, iznenađen tom informacijom, pišu 24 sata.

Ivan Rakitić
1/6

Dodao je kako je jedina istina ono što je on razgovarao s izbornikom Dalićem, a Dalić prenio na konferenciji za medije. Radi se o ozljedi zadnje lože.

- U razgovoru mene i njega smo donijeli zajedničku odluku da on neće biti dio ove akcije s reprezentacijom, imao je problema sa zadnjom ložom. Neće biti spreman za utakmicu, ovu akciju reprezentacije će preskočiti. Koga nema, bez njega se mora - rekao je izbornik Zlatko Dalić.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Komentara 8

WT
Wtf
13:44 30.05.2019.

Ali naši vrli novinari su tako napisali. Raketa neka tebe s nama još godinama da uživamo, a te pametnjakoviće iz Barce zaboravi, otiđi negdje i potpiši ugovor života.

ZA
zagrebstari
13:45 30.05.2019.

Ivane, uvijek si dobrodošao pa i nakon karijere trebaš imati mjesta u savezu.

KB
kbr
14:03 30.05.2019.

naravno da nije istina, nego hoće li sad to piskaralo koje je sve izmislilo podnijeti ostavku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije