Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super G

Utrka ponovno u sedam sati: Ivica starta prvi, Natko treći

Ivica Kostelić
Reuters (Ilustracija)
15.02.2014.
u 15:54

Iako je planirano da će početi u osam sati po našem vremenu, zbog straha od previsokih temperatura, organizatori su početak pomaknuli za sat vremena unatrag

Nakon što je jučer u superkombinaciji Ivica Kostelić osvojio srebrnu medalju, skijaška natjecanja na Zimskim olimpijskim igrama se nastavljaju. Već sutra je na rasporedu Super G, a start je ponovno pomaknut.

Iako je planirano da će početi u osam sati po našem vremenu, zbog straha od previsokih temperatura, organizatori su početak pomaknuli za sat vremena unatrag. Utrka će tako, baš kao i superkombinacijski spust, početi u sedam sati, a naši skijaši dobili su odlične brojeve.

Ivica Kostelić startat će prvi, dok će Natko Zrnčić-Dim treći izaći na stazu. To je dobro saznanje jer će imati odlične uvjete za skijanje, dok će se onima s višim startnim brojevima staza vrlo vjerojatno već 'raspasti'.

>>Srebrni vitez je stigao Ljubeka, zlato kao da mu nije suđeno

>>Kombinacija je najteža disciplina, a Austrijanci je podcjenjuju jer nisu dobri u njoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije