Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVISOV KUP

Ulaznice za meč sa Srbijom 300 kuna, loža i do 1500!

'Croatia\'s Marin Cilic returns a ball to Argentina\'s Eduardo Schwank during their match of the Madrid Masters on May 12, 2010 at the Caja Magic sports complex in Madrid. AFP PHOTO / Dani Pozo'
'Dani Pozo'
12.05.2010.
u 18:29

Ulaznice za četvrtfinalni ogled Davisova kupa između teniskih reprezentacija Hrvatske i Srbije, koji će se igrati od 9. do 11. srpnja 2010. u splitskoj Spaladium areni, u utorak će biti puštene u prodaju.

Prva četiri dana prodavat će se samo na blagajni arene, potom i na internetu te na prodajnim mjestima tvrtke Dekod. Komplet ulaznica za sva tri dana stoji 300 kuna. A znatno skuplje bit će ulaznice za VIP-goste – oni koje žele takva mjesta na tribini moraju izdvojiti 1500 kuna, dok će mjesta u loži biti još 300 kuna skuplja. VIP-ulaznice u prodaju će biti puštene nešto kasnije, nakon što Spaladium obiđu ljudi iz Hrvatskog i Međunarodnog teniskog saveza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije