Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
American Top Team

U Zagreb dolazi MMA legenda - Conan Silveira!

Conan Silveira
VL
20.04.2015.
u 13:28

Silveira je jedna od najpoznatijih američkih i svjetskih MMA ikona. Zajedno sa Amerikancem Danom Lambertom i Brazilcem Ricardom Liboriom postavio je temelje i osnovao American Top Team na Floridi

''Hrvatska razumije i voli sport i rasadnik je vrsnih sportaša. Zato ovdje i otvaramo American Top Team centar u Zagrebu kako za Hrvatsku tako i za cijelu gravitirajuću regiju. Upravo ovdje namjeravamo stvarati buduće MMA borce i šampione, ali i organizirati odgovarajuće treninge snage i izdržljivosti za odrasle i djecu, služeći se istom metodologijom i tehnikama koje koristimo u Americi i svijetu. Treninge će provoditi naši stručni partneri iz Hrvatske.'' izjavio je Conan Silveira, glavni trener i suvlasnik American Top Team -a pred svoj dolazak u Zagreb u subotu, 25.4.2014. 

Silveira - MMA ikona 

Silveira je jedna od najpoznatijih američkih i svjetskih MMA ikona. Zajedno sa Amerikancem Danom Lambertom i Brazilcem Ricardom Liboriom postavio je temelje i osnovao American Top Team na Floridi. ATT je najuspješniji centar MMA i ostalih borilačkih vještina te tjelesne spremnosti u posljednjih dvadesetak godina sa preko 60 -tak podružnica u SAD i svijetu. Zahvaljujući upravo borilačkom reality TV show -u „The Ulitimate Fighter“, pokrenutom 2005., borilačke vještine (posebice MMA) postale su najbrže rastuća sportska disciplina u SAD. 

Kao vrhunski borac i sudionik borilačkih televizijskih show-a, osim po treniranju sportaša, Silveira je poznat, između ostalog i po obuci borilačkih vještina namijenjenih specijalcima američke mornarice te vrhunskim tjelohraniteljima iz svijeta poznatih i slavnih

Pokazni treninzi u okviru Dana otvorenih vrata ATTC -a Zagreb 

Pokazni treninzi u MMA vještinama, održavat će se pod vodstvom Conana Silveire i tima American Top Team Europe: Dražena Forgača, Krešimira Merčepa, Sabita Handanagića. Osim MMA treninga, provodit će se i grupni fitness treninzi snage i izdržljivosti pod vodstvom kondicijskog trenera Marina Bašića i njegovog tima trenera. Riječ je o svojevrsnim Danima otvorenih vrata ATT -a Zagreb, koji će ugostiti i sudionike budućeg regionalnog borilačkog TV show -a FIGHT OF NATIONS. 

Dani otvorenih vrata provodit će se u upravo uređenom prostoru ATT - a u Slavonskoj aveniji 3 u Zagrebu od nedjelje, 26.4. do subote, 02.05.2015. u više dnevnih termina. 

Jedinstvena je to prilika za sve profesionalne borce i zaljubljenike da iz prve ruke vide kako treninge vodi jedan od najboljih trenera svijeta Conan Silveira u vrhunski opremljenom trening postrojenju American Top Teama Europe. 

Za borce iz regije osiguravamo besplatni smještaj u hostelu American Top Team Europe. 

Ulaz i sudjelovanje su u ovom razdoblju od 26. 4. do 02.05. 2015, po izvršenoj prijavi internetom - besplatni

Predbilježbe 

Sve informacije i upis zainteresiranih za sudjelovanje na pokaznim treninzima sa Conanom Silveirom možete vidjeti OVDJE!

>>Conan Silveira na polufinalu Hrvatske MMA lige

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije