Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO CORONA

U kladioničarski skandal uključen i trener Juventusa? Snimka iz kasina znači nove probleme za Juve

Serie A - Juventus v Torino
Foto: MASSIMO PINCA/REUTERS
1/3
20.10.2023.
u 11:24

"Jednom je osvojio 40 tisuća eura i onda dao tri tisuće osobi pored sebe. Ta je osoba umjesto njega uplatila listić, a puno se kladio na utakmice Serie B", prenosi riječi svog doušnika talijanski paparazzo Fabrizio Corona

Svjetskim medijima širi se vijest o umiješanosti trenera Juventus Massimiliana Allegrija u kladioničarski skandal koji potresa Italiju. Do sada je bilo poznato da su umiješani igrači Nicolo Fagioli, Sandro Tonali i Nicolo Zanioli.

Međutim, talijanski paparazzo Fabrizio Corona, objavio je kako je Allegri viđen u jednom od casina u Monte Carlu. Sporna segment je taj što se, prema navodima Corone, kladio i na utakmice talijanske Serie B, što je strogo zabranjeno tamošnjim sportašima.

VEZANI ČLANCI:

Corona je od svoga "doušnika" dobio fotografije talijanskog trenera te navodi kako to nije jedini put da čini takvo što. "Jednom je osvojio 40 tisuća eura i onda dao tri tisuće osobi pored sebe. Ta je osoba umjesto njega uplatila listić, a puno se kladio na utakmice Serie B", prenosi Corona riječi svog doušnika. Juventus još nije reagirao na navode.

Snimku razgovora Corone i doušnika te talijanskog trenera možete vidjeti OVDJE.

VIDEO Otkriveno koliko Ivanišević zarađuje kod Đokovića, iznos bi vas mogao iznenaditi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije