Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA NA TRAVNJAKU

Tužna obljetnica: Šest godina od smrti Hrvoja Ćustića

Hrvoje Ćustić
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/3
03.04.2014.
u 09:20

Zadarski je nogometaš tog 3. travnja 2008. godine izgubio bitku za život u bolnici u koju je prevezen nakon nesretnog događaja na utakmici 26. kola Prve HNL između Zadra i Cibalije.

Prošlo je točno šest godina otkako nas je napustio Hrvoje Ćustić. Zadarski je nogometaš tog 3. travnja 2008. godine izgubio bitku za život u bolnici u koju je prevezen nakon nesretnog događaja na utakmici 26. kola Prve HNL između Zadra i Cibalije.

Ćustić je tada u jednom duelu s Tomislavom Jurićem pao i glavom udario u betonski zid uz teren. Hitno je prevezen u bolnicu, gdje je ustanovljeno da ima hematom između lubanje i ovojnice. Zbog toga je operiran već dan poslije. Prvi dani nakon operacije koje je proveo u induciranoj komi upućivali su na oporavak. No, u srijedu navečer njegovo se stanje naglo pogoršalo i sljedeći je dan Hrvoje Ćustić u 11.51 sat preminuo.

Svoj nogometni put Ćustić počeo u mlađim kategorijama Zadra, gdje je i rođen 21. listopada 1983. godine. Jedno kratko vrijeme, u kadetskom uzrastu, proveo je i u Hajduku iz kojega se vratio u matični klub. Iz Zadra je ponovo otišao, ovaj put kao senior, kad je klub 2005. ispao iz Prve HNL, a on je sreću potražio u Zagrebu. Kratku je epizodu imao i u NK Međimurju, a uskoro se opet vratio na Stanove. Igrao je i u mlađim hrvatskim selekcijama, onim do 20 i 21 godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije