Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOLYFIELD VS. BELFORT

Trump će godišnjicu napada na Blizance provesti kao komentator boksačkog meča

FILE PHOTO: U.S. President Donald Trump makes an unannounced visit to U.S. troops at Bagram Air Base in Afghanistan
Foto: STRINGER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
09.09.2021.
u 20:41

- Volim velike borbe i velike borce. Radujem se tome u subotu kao i dijeljenju svojih misli sjedeći odmah do ringa.

Bivši američki predsjednik Donald Trump, 11. rujna će komentirati borbu između Vitora Belforta i Evandera Holyfielda, koju organizira Triller Fight Club.

Već sama najava izazvala je podosta pažnje i zasigurno će donijeti pokojeg gledatelja više. Naravno, imena boraca mamac su, bez obzira na činjenicu da smo odavno gledali njihove najbolje izvedbe.

No u vremenima kad veterani ulaze u ring, kad MMA borci u boksu traže novac koji ne mogu dobiti u svojim organizacijama i kad se u sve upliću influenseri koji su za nekoliko mjeseci treninga i mečeve upitne kvalitete zaradili koliko "borci ne zarade u pet života", nekako ne čudi i da Trump sudjeluje u cijeloj priči.

UFC264 - Dustin Poirier v Conor McGregor MMA - UFC264 - Dustin Poirier v Conor McGregor - T-Mobile Arena, Las Vegas, United States - July 10, 2021 Former President Donald Trump before the fight REUTERS/Steve Marcus STEVE MARCUS
Foto: STEVE MARCUS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Oduvijek je volio show, gotovo četiri desetljeća "vrti" se oko "wrestling" priredbi i organizacija, pokretao je svoju ligu američkog nogometa, čak se i sam odlučio stati nakratko u ring...

- Volim velike borbe i velike borce. Radujem se tome u subotu kao i dijeljenju svojih misli sjedeći odmah do ringa. Ne želite propustiti ovu specijalnu priredbu - izjavio je Trump.

Uz ovaj meč, na priredbi će se održati i onaj između Andersona Silve i Tita Ortiza te onaj najzvučniji - David Haye protiv Joea Fourniera. Sve se prenosi putem FIVE TV, a prijenos (PPV) košta 50 američkih dolara.

Komentara 1

FA
falcones
21:49 09.09.2021.

Fuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije