Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularna 'salatara'

Trofej Davisova kupa stigao u Zagreb

Davis kup
Foto: Reuters/Pixsell
12.12.2018.
u 19:23

Trofej će biti izložen u atriju Muzeja za umjetnost i obrt

Veliki pobjednički pokal Davisova kupa, koji su hrvatski tenisači osvojili krajem studenog to tako što su u finalu svladali Francusku, stigao je u srijedu iz sjedišta Međunarodnog teniskog saveza u Londonu u Zagreb.  

Posjetitelji će popularnu "salataru" će moći razgledati od 21. prosinca sve do studenog 2019., a pokal će biti izložen u atriju Muzeja za umjetnost i obrt. 

Današnjem preuzimanju nazočili su izvršni direktor Hrvatskog teniskog saveza (HTS) Marin Galić, stručna suradnica HTS-a Suzana Knežević, ravnatelj Muzeja za umjetnost i obrt Miroslav Gašparović, voditeljica odjela marketinga i PR-a MUO, mr.sc Vesna Jurić Bulatović, te stručni muzejski tim tehničara. 
 

Komentara 1

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
21:54 12.12.2018.

🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷Neka pati koga smeta!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije