Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jurčić zadovoljan

Trebotić, Maleš i Šitum nisu bili u kadru jer su zakasnili na utakmicu!

'30.11.2012., stadion u Maksimiru, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 18. kolo, GNK Dinamo - NK Lokomotiva. Domagoj Vida, Lamin Samateh. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
30.11.2012.
u 20:46

- A-ha, jeste vidjeli kako sam miran. Ali, dečki su dobro igrali, u drugom dijelu sam ipak morao malo reagirati

Kruno Jurčić po treći put se vratio u Dinamo, vodio momčad do pobjede nad Lokomotivom 1:0, a ovaj put činio se nekako drugačiji...

A-ha, jeste vidjeli kako sam miran. Ali, dečki su dobro igrali, u drugom dijelu sam ipak morao malo reagirati – kazao je Jurčić.

Tomislav Ivković iznenadio je sa sastavom, u kadru za susret s Dinamom nije bilo Trebotića, Šituma i Maleša koji su dosad bili važni u igri momčadi s Kajzerice.

Zakasnili su na utakmicu – objasnio je Ivković i dodao:

- Priče o nama sa sarkaznom, u smislu humorističkih serija povrijedile su i mene i moje igrače, oni to nisu zaslužili. Dinamo je dosad bio stalno bolji od Lokomotive, ove godine je ta razlika malo manja.

Lokomotiva je na početku prilično loše igrala, tek je u 35. minuti prvi put ozbiljnije prešla centar.

- Da, bili smo loši, nismo postojali, nou nastavku smo našli svoj ritam, ali nismo iskoristili prilike.

Trener Dinama rekao je da bi bilo glupo raditi velike promjene odjednom.

 

- Uvijek je teško nakon smjene trenera, pokušali smo drukčijim stilom, agresivnije na loptu i suparnika, da vidim koliko možemo u tom ritmu. Ni za Kijev se ne može puno toga promijeniti, i bilo bi glupo raditi drastične promjene - kazao je Jurčić.

>>>Predstavnik kluba Jurčić mirno s klupe gledao pobjedu Dinama

Komentara 5

Avatar vaha
vaha
23:41 30.11.2012.

da je lokomotiva dobila, dalmosi bi rekli da je dinamo namjerno pustil samo da budu ispred hajduka....kak god zavrsilo, njima je uvijek namjesteno....zaboravili su da je dinamo pregazil i hajduka - valjda je i to bilo namjesteno?....uvijek ista mantra....ali sad ce se sve rijesit "tajnim paktom o rusenju dinama" izmedju hajduka i prvaka brazila...hahaha

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
09:39 01.12.2012.

(nastavak) I nije li čudno da su izostavljena dva "dalmoša" Maleš i Trebotić? Teško mi je vjerovat da netko može zakasnit na utakmicu s Dinamom. Samo četiri kartona u osam utakmica protiv Dinama? Je li to normalno? Probaj odgovorit bezz spominjanja Hajduka jer nema tog dalmatinskog prvoligaša koji Hajduku nije otimao bodove.

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
23:20 30.11.2012.

Tri najbolja igrača Lokomotive nisu igrala jer su zakasnila na utakmicu? Molim novinare da se potrude saznati kakve klupske sankcije očekuju taj trojac, želimo znati iznos novčanih kazni... Osma utakmica Lokomotive protiv Dinama u HNL-u. Još uvijek su na 00 bodova, gol razlika 2-17, ukupno tek 4 žuta kartona u tih 8 utakmica za Lokomotivu. Zaista pravi gradski derbi, na ponos i diku cijelog HNL-a. Nema nikih problema...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije