Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IKONA ROME

Totti: Ne razmišljam o rekordu, najvažnija je momčad

Totti
Foto: Reuters (Ilustracija)
30.09.2014.
u 23:17

- Rekord? Iskreno, ne razmišljam o tome. Najvažnija je momčad - skromno je nakon susreta poručio kapetan Rome.

Francesco Totti u utorak navečer se upisao u povijest. Zabio je gol za remi s Cityjem (1:1) i s 38 godina i tri dana postao najstariji strijelac u Ligi prvaka. Do danas je taj rekord držao Ryan Giggs koji je pogodak postigao s 37 godina i 289 dana.

- Rekord? Iskreno, ne razmišljam o tome. Najvažnija je momčad - skromno je nakon susreta poručio kapetan Rome.

- Dobro smo reagirali nakon što smo primili gol iz jedanaesterca. Odigrali smo dobru utakmicu protiv jedne od najboljih momčadi u Europi. Znamo da smo u teškoj skupini i moramo dati sve od sebe želimo li proći dalje. Ako ovako nastavimo, imamo šanse - dodao je Totti.

Branič Rome Ashley Cole smatra da je njegova momčad mogla i više.

- Možda smo trebali i pobijediti. Bila je to dobra utakmica, vratili smo se nakon što smo gubili 1:0. Malo smo razočarani, ali i bod je dobar - rekao je Cole.

Veznjak Manchester Cityja James Milner je dodao:

- Nismo odigrali našu najbolju utakmicu, ali smo imali šanse. Roma je dobro organizirana momčad i nismo napravili dovoljno.

>> Neuništivi Totti zabio Cityju i postao najstariji strijelac u povijesti LP-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije