Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privremeni Dinamov trener želi biti stalni

Tot: Ma kakav vođa Torcide, stariji sin i ja smo dinamovci

'11.05.2011., stadion Maksimir, Zagreb - Prva utakmica finala Hrvatskog nogometnog kupa, GNK Dinamo - NK Varazdin. Marijo Tot. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
12.05.2011.
u 19:47

Obitelj mi je u Metkoviću, koji je podijeljen između Dinama i Hajduka, supruga i mlađi sin navijaju za bijele

Kad je autobus s plavima u srijedu prije podne iz Maksimira odlazio na odmor i čekanje utakmice s Varaždinom, njime se orila pjesma. CD koji je snimio Ivan Kelava trenutačni je hit u autobusu plavih.

I nakon utakmice se u svlačionici pjevalo, kao da se pobijedilo velikog suparnika, a ne Varaždin, momčad koja sedam mjeseci nije primila plaće. No, plavi su pokazali ipak drukčiji pristup, opušteniji u igri. I to je zasad najveći plus koji je donio Marijo Tot, trenutačni nasljednik Vahida Halilhodžića. Je li trener za tri utakmice ili nešto više?

– Spreman sam za izazove, a o ljudima u klubu ovisi, oni će procijeniti mogu li raditi taj posao – kaže Tot, rođeni Županjac, ali koji je u Dinamo došao kao Metkovac.

– Priženio sam se u Metković, i sada mi je ondje obitelj.

Pojavila se informacija da je navijač Hajduka, čak da je bio vođa Torcide u Metkoviću.

– Ma otkud vam to? To su čiste dezinformacije. Ali, bit će sad svakakvih priča. Metković je podijeljen na navijače Dinama i Hajduka, uostalom, tako je i u mojoj obitelji, stariji sin (9 godina) i ja navijamo za Dinamo, a supruga i mlađi sin (4) za Hajduk. Obitelj mi je u Metkoviću, odem kad stignem. I dobio sam mnogo poruka podrške iz Metkovića – pričao je Tot dan nakon svog debija.

Kad je stigao, a bilo je to baš u vrijeme kad je u klub došao i Vahid Halilhodžić, većina ljudi mislila je da ga je doveo dosadašnji trener.

– Ma ne, u Dinamo su me zvali Zoran Mamić i direktor omladinske škole Romeo Jozak – pričao je Tot nakon jučerašnjeg treninga.

Ključne riječi

Komentara 8

HE
heron
20:42 12.05.2011.

Ajde Tot ne seri navijaš za Hajduk i gotovo, koga **** sad...

OB
-obrisani-
19:50 12.05.2011.

bravo tot za dinamo si najbolje i najisplativije rjesenje

OB
-obrisani-
20:00 12.05.2011.

tot je madjarskom slovak. a za slovake katu toti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije