Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kapetan na udaru

Torcida ga žestoko izvrijeđala: Poruke protiv Modrića u Zadru i Mostaru

Modrić - Torcida
Facebook/Pixsell
14.06.2017.
u 18:15

Torcida je uoči predstavljanja projekta otkupa dionica 'Za sva vrimena' skandirala 'Luka Modrić, go*** maleno'...

Nakon što se nedavno na udaru pripadnika Torcide našla državna tajnica za sport Janica Kostelić, jučer je ista navijačka skupina uvredljivo skanidirala i protiv kapetana hrvatske reprezentacije - Luke Modrića.

Povod je bio njegov promijenjen iskaz na suđenju Zdravku Mamiću u Osijeku, a tijekom kojeg se veznjak Reala nije mogao niti sjetiti kada je debitirao za Hrvatsku.

Torcida je brzo reagirala nakon Modrićeva iskaza poručivši putem Facebooka sljedeće:

- Za verbalni delikt – zatvor; za davanje lažnog iskaza i sudjelovanje u pljački – traka kapetana nogometne reprezentacije; dok je sustav vrijednosti ovako postavljen, borba ne prestaje. Sramota hrvatske države nisu momci koji vrijeđaju političare i napadaju mafiju, već je sramota pravne države što Luka Modrić šeta slobodan i bez optužnice. Dokažite nam da ulica nije jedino rješenje.

A nešto kasnije, uoči predstavljanja projekta otkupa dionica "Za sva vrimena!" udruge Naš Hajduk na splitskom FESB-u, Torcida je uvredljivo skandirala Modriću, ali i HNS-u. Uzvikivali su 'Luka Modrić, go*** maleno' i 'HNS pederi, nogomet ste sje****'.

Poruke protiv Modrića osvanule su i u Zadru te Mostaru. Na objektima nekadašnjeg hotela 'Iž' u Zadru osvanuli su grafiti i transparent s porukom 'Luka, sjećat ćeš se ovog dana 1950'. Riječ je o hotelu u kojem je Modrić s obitelji živio kao prognanik dok je kao dječak trenirao u NK Zadru, pišu 24sata.

Lukin gaf s debijem za reprezentaciju razljutio je i Mostarce, piše Bljesak.info. Uz grafit posvećen njemu u čast budući da je uspješno nastupao za tamošnji Zrinjski, dopisali su uvredljivu poruku:

- Sjećaš li se Zrinje, je** ti Mamić mater'.

 

Komentara 142

AS
atilla sb 1986
18:42 14.06.2017.

Luka kralju!!

AI
AirMax2
18:26 14.06.2017.

čovječe koliko bolesnika ima...boli vas briga za kriminal i pravdu, vas hebe što je velika lovica u igri ;)

Avatar jumanji
jumanji
18:42 14.06.2017.

torcida je jedna kriminalna skupina i njihovo licemjerno ponašanje ide svima koji su tome svjesni na živce. trebate pohvatati u zatvor snima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije