Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA NE PRESTAJE

Torcida: Sramota države je što Modrić šeta slobodan i bez optužnice

Luka Modrić
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/7
13.06.2017.
u 14:22

"Za verbalni delikt – zatvor; za davanje lažnog iskaza i sudjelovanje u pljački – traka kapetana nogometne reprezentacije; dok je sustav vrijednosti ovako postavljen, borba ne prestaje."

Torcida se oglasila nakon što je Luka Modrić jutros u Osijeku svjedočio u suđenju Zdravku i Zoranu Mamiću, porezniku Milanu Pernaru te Damiru Vrbanoviću, za koje se sumnja da su izvlačili novac iz Dinama. Modrić je malo promijenio iskaz u odnosu na onaj koji je prije dao USKOK-u.

"Za verbalni delikt – zatvor; za davanje lažnog iskaza i sudjelovanje u pljački – traka kapetana nogometne reprezentacije; dok je sustav vrijednosti ovako postavljen, borba ne prestaje. Sramota hrvatske države nisu momci koji vrijeđaju političare i napadaju mafiju, već je sramota pravne države što Luka Modrić šeta slobodan i bez optužnice. Dokažite nam da ulica nije jedino rješenje", napisali su navijači Hajduka.

Zdravko Mamić ima drukčije mišljenje.

– Nije promijenio iskaz nego je rekao istinu. Iskaz je davao u nedjelju navečer nekoliko sati, a to je bila samo jedna jedina rečenica cijelog iskaza. Luka je čestit čovjek i nema toga na svijetu tko na njega može utjecati pa to nije ni Zdravko Mamić. Ali on brižljivo skrbi i gradi svoju karijeru i naravno da mu nije ugodno da se pojavljuje, pa čak ni kao svjedok u nekoj sudskoj parnici.

Komentara 89

Avatar tituš
tituš
14:39 13.06.2017.

Torcida, ta šaka jada, to stado tovara, ta grupa hijena koja je hrabra napasti najveću ikonu hrvatskog športa, ma skoro bih rekao veća ikona od Gospine slike u Sinju, Bože mi prosti, našla se moralizirati! Fuj, jadni moj Hajduk!!

Avatar juricamesko
juricamesko
14:54 13.06.2017.

jucer vam ne valja Janica danas Modric.nisu oni krivi kad vam je jedino dobar Ranko Ostojic.

DU
Deleted user
14:56 13.06.2017.

Haducki supci, napadaju Mamica s ledje i petama daju vjetra, strase tri cure u autu i to su im heroji, to mogu samo najveci jadnici, upravo to je torcida, skup tvrdokornih, zadojenih supaka i jadnika, teski skart i kukavice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije