Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESUDA MAMIĆU

Svjetski mediji se raspisali: Luki Modriću prijeti pet godina zatvora

Luka Modrić Hrvatska Brazil
Foto: Reuters/Pixsell
1/10
07.06.2018.
u 09:53

"Veznjak Real Madrida optužben je za lažno svjedočenje, ali će i dalje moći predvoditi Hrvatsku na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu", navodi Reuters

Brojni svjetski mediji prenijeli su jučer vijest o presudi Zdravku Mamiću na Županijskom sudu u Osijeku. No, dotaknuli su se i kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića koji je bio svjedok u procesu, kao i drugi naš reprezentativac Dejan Lovren.

"Veznjak Real Madrida optužen za lažno svjedočenje tijekom ispitivanja o njegovom transferu u Tottenham 2008. Nije komentirao optužbe. Ovo neće utjecati na njegovu ulogu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji", piše BBC te napominje da su navijači Dinama godinama ukazivalo na to da Zdravko Mamić i njegovi suradnici koriste klub za osobno bogaćenje.

Luka Modrić Hrvatska Brazil
1/32

Slično navodi i njemačka agencija DPA.

"Modrić je promijenio iskaz koji je dao u istrazi i u međuvremenu je optuže za krivokletstvo. Bude li osuđen za to, mogao bi dobiti pet godina zatvora", navodi se.

O presudi Mamiću pisao je i Reuters.

"Veznjak Real Madrida optužben je za lažno svjedočenje, ali će i dalje moći predvoditi Hrvatsku na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu."

Komentara 19

Avatar mrkyyy
mrkyyy
10:05 07.06.2018.

Luka ne slušaj ova govna novinarska… njima u inat razvali u Rusiji!!!

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
10:19 07.06.2018.

Hvala htvatski novinari i DORH, USKOK i svi ostali koji ste nam sjebali svjetsko prvenstvo !!!!! Mamiću legendo sve ih raskrinkaj od tovara pa sve do Plenkovića koji je to tempiro baš pred svjetsko jer mu je Merkelica rekla da njemci moraju biti prvaci pa se Plenki naguzil primil ga u pakšu i sad radi ovaj cirkus da bi zajebo naše igrače !!! Sud je odluku mogel donjet i poslje ljetne stanke.... !!!!! E nečeš razbojniče !!!!! Bili bumo minimalno brončani tebi u inat !!!!!!

DU
Deleted user
10:28 07.06.2018.

Mokri snovi VL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije