Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Švicarci odlučni

Zvezdine navijače šokirala odluka Young Boysa: Ovo je diskriminacija!

15.08.2019.
u 14:12

Klub iz Berna osigurao je određeni broj ulaznica za Zvezdine navijače koji ih mogu kupiti isključivo preko kluba. Svi ostali neće moći ući na stadion

Čelnici Young Boysa, sljedećeg suparnika Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu prvaka, svojom su odlukom šokirali navijače beogradskog kluba koji žive u Švicarskoj.

Naime, klub iz Berna osigurao je određeni broj ulaznica za Zvezdine navijače koji ih mogu kupiti isključivo preko kluba. Svi ostali neće moći ući na stadion. To je razljutilo navijače srpskog prvaka u Švicarskoj.

- Iz Young Boysa su potvrdili kako Zvezdini navijači ne mogu kupiti ulaznice za tu utakmicu. Ljudi su ljutiti jer im je zabranjeno otići na utakmicu, a nas u Švicarskoj ima tisuće koje žele bodriti Zvezdu - rekla je jedna čitateljica za Kurir te dodala:

- U Švicarskoj nam zabranjuju odlazak na utakmicu. Na stadion mogu ući samo navijači sa sezonskim ulaznicama za Young Boyse. Sramota!

Odluka švicarskog kluba izazvala je burnu reakciju u Srbiji, a mediji prozivaju Young Boyse za diskriminaciju Srba.

>> Pogledajte što Dinamov trener Nenad Bjelica kaže nakon trijumfa u Budimpešti

 

Komentara 76

Avatar Django
Django
16:04 15.08.2019.

A kaj bi trebalo. Da navijači YB sa godišnjim ulaznicama ostanu bez mjesta na stadionu kako bi gospoda navijači CZ ušli umjesto njih? Kaj god. Koliko UEFA propisuje, toliko će ulaznica dobiti.

Avatar Analizator
Analizator
14:20 15.08.2019.

Ja bih navijače Zvezde pustio jedino u kavez za stoku na sajmu u Gudovcu.

MM
mmaraci4
17:20 15.08.2019.

opet ugroženi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije