Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zakon o sportu

Svetina: U priopćenju predsjednice je apostrofirano sve ono za što se zalažu Dinamo i HNS!

Tomislav Svetina
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/5
21.12.2016.
u 10:59

– Pozivam sve odgovorne na cjelovitu i dosljednu primjenu Zakona o sportu te depolitizaciju nogometa

Novi predsjednik Uefe Aleksander Čeferin boravi u Zagrebu pa se, između ostalih, sastao i s predsjednicom Republike Hrvatske Kolindom Grabar-Kitarović. Nakon njihova susreta predsjednica je poslala snažne poruke, a posebno je odjeknula ona vezana uz Zakon o sportu.

– Pozivam sve odgovorne da kroz cjelovitu i dosljednu primjenu Zakona o sportu te depolitizaciju nogometa i otvorenost za transparentan rad usklađen s potrebama šire nogometne zajednice, dokažu kako nogomet može biti nositelj pozitivnih vrijednosti našeg društva – izjavila je Grabar-Kitarović.

U Maksimirskoj 128 nisu znali za priopćenje predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović nakon sastanka s predsjednikom Uefe Aleksanderom Čeferinom...

- Ne vidim smisao komentiranja predsjedničina priopćenja. Posebno ako ga još nisam pročitao, pa ne znam što u njemu piše – rekao nam je Dinamov direktor Tomislav Svetina.

A nakon što smo mu pročitali priopćenje, Svetina je bio kratak:

- Ne vidim ništa prijeporno u tom priopćenju. Ono što je napisano, u skladu je sa svime za što se zalažu Dinamo i Hrvatski nogometni savez, sve je to apostrofirano u priopćenju – bila je prva reakcije Svetine.

Komentara 5

PU
Pukovnik10
13:23 21.12.2016.

ovo ti je jedan od boljih viceva.

ZG
ZGexil
13:35 21.12.2016.

priopćenje Hrvata i navijača je pak sljedeće : nužno je potrebno istrijebiti i kazniti sve lakomice, mutikaše i sebične okoristitelje hrvatskoga dobra, te ih privesti pravdi i odgovornosti, kako u sportu tako i u politici, na dobrobit, boljitak i napredak hrvatskoga puka i države .

KE
kentie
11:07 22.12.2016.

Za predsjednicu i Vladu predstoji teška zadaća: istrijebiti i iskorijeniti protagoniste specijalnog rata koji protiv nogometne reprezentacije nesmanjenom žestinom već bijesni punih 19 godina. I tu je HNS i njegov predsjednik potpuno nemoćan i bespomoćan i bez ikakvih ovlaštenja i instrumenata. Bespoštedan boj protiv tzv. huligana, a zapravo dobro prerušenih profića za takvu vrstu specijalnog rata, predmet je prije svega obavještajnih službi, nakon toga sigrunosnih služib i na kraju same kirm policije. Zbog takvog nehajnog i mlitavog odnosa RH prema toj svojti i kohorti došlo je vrlo jasno i oštro upozorenje i UEFE u liku i djelu samog njenog predsjednika i to još u adventsko vrijeme. Zaista vrlo gorka i neugodna pilula društvo vlastodržaca RH, pa makar se vi zvali Predsjednica Republike Hrvatske i Predsjednik Vlade Republike Hrvatske. Poduzmite barem nešto dovraga protiv tih bitangi na nogometnim stadionima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije