Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hvali ga i koke

'Svaka čast Mandžukiću zbog toga što je napravio'

Mandžukić, Koke
Foto: UESyndication/PIXSELL
16.04.2015.
u 20:34

– Mislim da je sjajno što je stao u obranu Carvajala – pohvalio je suigrač Mandžu.

I Koke, suigrač Marija Mandžukića iz Atletico Madrida, pridružio se brojnim čestitarima koji hvale potez hrvatskog reprezentativca. On je, naime, nakon utakmice četvrtfinala Lige prvaka s Real Madridom odagnao sumnje zbog navodnog Carvajalova ugriza ustvrdivši kako se ništa nije dogodilo. A Uefa je već pripremala istragu...

Svaka čast Mandžukiću zbog toga što je napravio, što je rekao da ugriza nije bilo. Mislim da je sjajno što je stao u obranu Carvajala – pohvalio ga je Koke te dodao:

– Nema smisla raspravljati o tome. Što se dogodi na terenu, ostaje na terenu.

>>Evo kako je Mandžukić oduševio španjolske navijače: 'Dajte nam više takvih igrača'

>>Mandžino priznanje: Carvajal me nije ugrizao, ništa se nije dogodilo

Komentara 1

DU
Deleted user
22:07 16.04.2015.

Ovaj Koke ne kuži apsolutno ništa. Kaže; "Svaka čast Mandžukiću zbog toga što je napravio, što je rekao da ugriza nije bilo. Mislim da je sjajno što je stao u obranu Carvajala – pohvalio ga je Koke te dodao" ................................... Po Kokeu je Mandžo poštena ljudina zato "što je stao u obranu Cravajala" a ne u obranu istine. Da je nekim slučajem Cravajal ugrizao Mandžu i ovj o tome šutio, ili ga optužio, onda ne bi bio ljudina jer nije stao u obranu Cravajala. .................................................................... Ovi igrači često pričaju a da pri tome ni ne primjećuju koje gluposti iz njih ispadnu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije