Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krvavi mario

Mandžino priznanje: Carvajal me nije ugrizao, ništa se nije dogodilo

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
15.04.2015.
u 21:12

Naš reprezentativac u iscrpljujućem srazu protiv Real Madrida ostao bez udarca na gol

Mario Mandžukić, koji je protiv Real Madrida nezaustavljivo krvario od siline Ramosova lakta, dan poslije madridskoga sraza na društvenoj mreži priznao je da nije bio žrtva Realova "kanibala", bradatoga Carvajala.

– Susret je bio vrlo težak i obje su momčadi dale sve od sebe, ali za mene nije bilo ničega spornoga, nije bilo ugriza, ništa se nije dogodilo. Sada trebamo razmišljati o vrlo važnome subotnjem susretu s Deportivom! Ajmo, atleti! – napisao je hrvatski reprezentativac, koji će se s lakoćom sjetiti i boljih dana u sudarima s najvećim suparnikom.

U ovome je imao po sedam napravljenih prekršaja i izgubljenih duela te ostao bez udarca na gol i bez kreirane šanse. Nije moglo proći ni bez već tradicionalnoga Mandžina folklora, žutoga kartona, već 68. u profesionalnoj karijeri. Mario je ponešto udaraca udijelio realovcima, ali ih je još više primio.

Za uspomenu na Sergija Ramosa ostali su ožiljci i masnice...

Tako je umjesto Hrvata Atleticov junak protiv Real Madrida postao – Slovenac. Vratar Jan Oblak (22), Mandžin dobar prijatelj, začepio je sve pukotine, branio spektakularno. A zahvalnost za uzlet u prijelomnom trenutku karijere Oblak duguje – Oblaku. Branku Oblaku, legendi jugoslavenskog nogometa i bivšemu treneru Olimpije.

– Jan Oblak nije mi ni u kakvu srodstvu. Jedino je rođen u Škofjoj Loki kao i moja majka – kazao nam je 67-godišnji Branko Oblak.

A kako je Branko Oblak postavio 16-godišnjeg prezimenjaka na gol Olimpije te što misli o Mandžukiću i Modriću, pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od četvrtka ili prelistajte e-izdanje

Foto: VLm

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije