Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trese se Poljud

Svaguša Ibričiću, Anasu i društvu: Igrajte, vi ste najplaćeniji!

Senijad Ibričić
Filip Brala/Pixsell
26.10.2010.
u 18:24

Vodstvo kluba prepoznalo je trenutak, zato smo se htjeli vidjeti s momcima, nismo htjeli da ne reagiramo na vrijeme, objasnio je sastanak Svaguša

Dinamov bijeg na četiri boda digao je na noge sve u Hajduku, Poljud se trese. Predsjednik Joško Svaguša na odgovornost je pozvao najbolje igrače, pa su tako na razgovoru u njegovu uredu bili Senijad Ibričić, Anas Sharbini, Ivan Strinić, Jurica Buljat i Marin Tomasov.

Prijeki sud

– Pozvao sam njih petoricu, jer su to naši najvažniji, najbolji i najplaćeniji igrači. Oni moraju povući momčad, ponijeti odgovornost. Nema drame, popričali smo ljudski, želio sam od njih čuti zašto momčad u posljednje vrijeme ne igra dobro, što se događa – kazao je Svaguša.

No, nije to baš bilo tako jednostavno kako je Svaguša želio prikazati. Petorka je došla kao pred prijeki sud, jer zajedno sa Svagušom bili su predsjednik Nadzornog odbora Petroslav Sapunar, direktor Josip Grbić, sportski direktor Ivica Kalinić, te članovi Nadzornog odbora Rade Lasić i Ivica Livaja.

Igrači su pred prijekim poljudskim sudom svečano obećali da će biti bolje, da će se više truditi. Valjda je nedostajalo još samo da se čuje "časna pionirska".

– Prepoznali smo trenutak, zato smo se htjeli vidjeti s momcima. Nismo željeli da ne reagiramo na vrijeme. Poslije sve može biti kasno – objašnjava Svaguša.

Skaut Matković ne smije

Zanimljivo, na sastanku nije bilo trenera Stanka Poklepovića. On je prije razgovarao sa Svagušom i Kalinićem, dao je svoje viđenje situacije.

Naravno, to je odmah popraćeno reakcijama kako je Špaco već bivši trener. Neki su već vidjeli Ivicu Matkovića, odnedavno šefa skauta, na njegovu mjestu. No, ne vjerujemo da bi se Matković toga prihvatio i doveo se u situaciju da se priča o nepotizmu, jer je on tast direktora Grbića.

– Treneru i stožeru rekli smo da sve pratimo, da moramo biti bolji i da, zajedno s igračima, moraju naći izlaz iz ove situacije – rekao je Svaguša.

Nije završio rečenicu, koja se mogla nastaviti "jer neće biti dobro". U stvari face oko Svaguše su nestrpljive, da je po njihovu, Poklepović bi već bio smijenjen. Ali, Špacu još uvijek predsjednik ne da, svjestan je da je njegovo iskustvo na klupi donijelo puno toga dobroga Hajduku i da bi promjena u zgusnutom rasporedu utakmica bila kontraproduktivna.

Komentara 10

FC
fajter.coric
18:41 26.10.2010.

Potrajte Špacu i spasite što se spasit da,dinamo nije ništa bolji samo ima jaku logistiku ...

CR
crocro
18:55 26.10.2010.

Možda Ibričić niti ne može pokazati više u Hjduku. Malo je igrača njegovog ranga, da bi rezultiralo golovima. Kada bi on npr. bio igrač Dinama, njegova kvaliteta došla bi do punog izražaja. Ali kada čovjek želi biti doživotni član Hajduka, onda Hajduk mora čekati još igrača njegovog ranga, pa sve sve brzo profunkcionirati. Ja mislim da bi ga Dinamo dobro prihvatio, samo znam da ga Hajduk nikada mirno nebi dao a vjerojatno niti sam Ibričić možda ne bi u Dinamo. U Dinamu bi se mogao dobro uklopiti u napadačkoj kombinaciji.

OB
-obrisani-
18:31 26.10.2010.

Svaguša Ibričiću, Anasu i društvu: Igrajte, vi ste najplaćeniji i očekujem od vas da na kraju HNL nečete biti iza Dinama više od 15 bodova da lakše slavimo 100 godišnjicu Hajduka..!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije