Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka čelnicima Barce

Suze sina odbačenog: Rakitić kao rijetko kada otvorio dušu ispred kamera

Ivan Rakitić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
12.11.2019.
u 20:13

- Poštujem i razumijem odluke trenera, uprave, koga god treba. Ali meni je 31. Nije mi 38. I vjerujem da sam u najboljim nogometnim godinama - naglasio je veznjak Barce

Hrvatski reprezentativac i veznjak Barcelone Ivan Rakitić gostovao je u popularnoj televizijskoj emisiji Universo Valdano. O čemu je sve razgovarao s voditeljom Jorgeom Valdanom doznat ćemo u četvrtak kada će kompletna emisija biti prikazana, međutim, već je i u najavi isplivalo dosta materijala za naslovnice. 

A Rakitić je napokon otvoreno progovorio o svojim osjećajima, o tome koliko je žalostan što mu ove sezone strateg Ernesto Valverde daje minute na travnjaku na kapaljku.

- Znate kako se osjećam? Osjećam se kao moja mala kći kada joj netko oduzme igračku, tužno. E, tako se osjećam. Oduzeli su mi moju loptu - kazao je Raketa, kojeg u subotu neće biti ni u hrvatskome dresu zbog problema s Ahilovom tetivom.

- Poštujem i razumijem odluke trenera, uprave, koga god treba. Ali meni je 31. Nije mi 38. I vjerujem da sam u najboljim nogometnim godinama. Čovjek sam koji nema problema s iskazivanjem emocija. Kada treba zaplakati, plačem. Kada treba slaviti, slavim - dodao je na to Rakitić, kojeg još od ljeta, čini se, guraju iz kluba.

Je li s Valdanom razgovarao i o svojoj budućnosti, možda o odlasku u neki drugi klub tijekom zimskog prijelaznog roka, doznat ćemo 14. studenog.

Ključne riječi

Komentara 21

ZA
zarko815
23:27 12.11.2019.

Rakitić je jedan od najvećih hrvatskih nogometaša u povijesti i zahvalni smo njegovom doprinosu naročito na svjetskom prvenstvu. Na žalost i on i Mandžukić propustili su nacionalnu reprezentaciju i mogućnost međunarodnog prezentiranja svojih sposobnosti

KT
KTM
08:11 13.11.2019.

Bez brige budi.Pa nije barca jedini klub.Ko ih j.Strpi se još malo.

DI
Diesel
06:53 13.11.2019.

Zar ti nije vise dosta Barce? Idi u Man United, Arsenal, Juventus, Bayern, Chelsea, Inter, Sevila,.....tamo ce ti biti jos bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije