Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMILE SCENE

Strani mediji: Englezi su teško optužili Hrvate, zato je došlo do nereda nakon utakmice

Šokirani Englezi pokušali se sukobiti s hrvatskim igračima tijekom slavlja
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/12
01.04.2021.
u 08:12

Ispadanje s prvenstva teško je palo Englezima pa je nakon utakmice došlo do gužve na travnjaku. Englezi su nasrnuli na naše igrače i to nije izgledalo nimalo ugodno.

Hrvatska U-21 reprezentacija plasirala se sinoć u četvrtfinale Europskog prvenstva iako je na dramatičan način u Sloveniji izgubila od Engleske s 2:1.

 

Kako je Portugal u drugom susretu pobijedio Švicarsku sa 3:0 osvojivši prvo mjesto u skupini s tri pobjede, Hrvatskoj je za prolaz bio dovoljan i minimalan poraz. Engleska je do sudačke nadoknade vodila sa 2:0 i imala kartu za četvrtfinale, no Bradarić je fantastičnim golom u sudačkoj nadoknadi osigurao veliko slavlje mladih hrvatskih nogometaša.

Hrvatska, Engleska i Švicarska zaključili su natjecanje s po tri boda, a u ovom trokutu najbolja je bila naša reprezentacija koja kao drugoplasirana ide dalje.

Ispadanje s prvenstva teško je palo Englezima pa je nakon utakmice došlo do gužve na travnjaku. Englezi su nasrnuli na naše igrače i to nije izgledalo nimalo ugodno.

Neki strani mediji pišu da je do ovoga došlo zbog rasističkih provokacija naših igrača prema protivnicima. Navodno je i Todd Cantwell pokazao da su u engleskom taboru vidjeli rasističku gestu.

"Vrući završetak: Engleski igrači optužili Hrvate za rasizam na Euru U21", navodi ESPN.

>> Pogledajte i kako je izgledalo naguravanje nakon utakmice

Šokirani Englezi pokušali se sukobiti s hrvatskim igračima tijekom slavlja
1/13
Ključne riječi

Komentara 75

TA
Talleyard
08:34 01.04.2021.

Engleze treba uporno podsjećati da su u povijesti veća zločinačka nacija od švaba, diljem svijeta u kolonijama pa i u ratovima počinili su znatno više zločina, a da ne govorimo o pljački

Avatar MK3
MK3
08:52 01.04.2021.

Ti tamnoputi momci na terenu su potomci Engleskih kolonija a ne Hrvatskih, bilo bi u redu da si to svaki put razmisle kad si dres navlače na sebe (Uncle Tom syndrom?)... Ko ispadne ima pravo da se ljuti, ja sam vidio fizičko nasrtanje od strane Engleza i nikakav rasizam... Stvarno je zadnje na kraju se na to izvlačiti... I mi smo već imali tamnopute igrače, ali oni su izabrali Hrvatsku a ne da smo njihovu domovinu kolonijalizirali (toliko o rasizmu)...

DU
Deleted user
08:23 01.04.2021.

Bravo dečki, kako mi je drago da su ti smrdljivi Englezi ispali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije