Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijani u čudu

'Staviti Higuaina na klupu, a Mandžu u igru je - bogohuljenje'

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
19.09.2016.
u 13:15

- Perišić nije trenirao nekoliko dana, ali sam znao što može donijeti ulaskom s klupe, što je on i napravio. Znao sam da može napraviti razliku na terenu

Inter je sinoć u velikom talijanskom derbiju pobijedio Juventus s 2:1, a pobjednički pogodak za milansku momčad zabio je hrvatski nogometaš Ivan Perišić, koji je ušao s klupe. I danas dobiva pohvale.

- Perišić nije trenirao nekoliko dana, ali sam znao što može donijeti ulaskom s klupe, što je on i napravio. Znao sam da može napraviti razliku na terenu, a njegov gol bio je iznimno lijep i donio nam je važnu pobjedu, rekao je trener Intera Frank de Boer.

S druge strane, talijanski mediji se čude što je Mario Mandžukić dobio priliku od početka susreta, a Gonzalo Higuain je morao sjediti na klupi. Iako se hrvatski igrač borio i puno trčao te nije odigrao loše, a trener se ne kaje što je njega ubacio u igru, Talijani su se raspisali o tome da nije smio započeti utakmicu. Najdalje je otišao urednik Tuttosporta Paolo De Paola. Nabrajajući pogreške trenera Juventusa u jučerašnjoj utakmici, između ostalog je napisao:

"I dolazimo do najveće pogreške: Higuain na klupi. Kako je to moguće? Kupiš igrača koji je bio najbolji strijelac za 90 milijuna eura, napraviš ga najskupljim u povijesti kluba, a onda ti bude na klupi? Da je ovaj derbi bio u prvom kolu, onda je još i jasno jer mu treba prilagodba. Međutim, staviti Mandžukića, koliko god bio dobar i velikodušan, ispred Higuaina je bogohuljenje. Neka se Mario smjesti na klupu i više nikada ne istrči na teren od prve minute uzimajući mjesto Higuainu u sljedeće tri sezone", napisao je talijanski novinar.

>>Allegri: Mandžukić se borio i borio... Dobro sam odlučio da počne on, a ne Higuain

Komentara 1

DR
Drazen78
14:08 19.09.2016.

A istina, sta je lose talijanski novinar napisao? Ajd iskreno koliko vas bi stavilo Panjđukica prije Higuaina u igru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije