Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEJAN STANKOVIĆ

Srpski trener zaradio uvrede: Ponosan sam što sam Cigan, zahvalan sam Mourinhu

italian soccer Serie A match - AS Roma vs UC Sampdoria
Foto: Domenico Cippitelli/LiveMedia / ipa-agency.net
1/3
03.04.2023.
u 08:46

Naime, Special One branio ga je pred navijačima. Nekoć je Stankovića kao igrača vodio u Interu, s kojim su osvojili Ligu prvaka.

Nogometaši Sampdorije i dalje se nalaze u zoni ispadanja i slijedi im grčevita borba za ostanak do kraja prvenstva. Naime, momčad Dejana Stankovića nalazi se na pretposljednjem mjestu Serie A s 15 bodova , a Spezia koja je prva iznad 'crvenog' ima čak deset više. Jučer je klub iz Genove s 3:0 izgubio na gostovanju kod Rome, ali susret nije obilježio samo novi poraz, već i skandiranje srpskom treneru.

Naime, domaći navijači Stankoviću su počeli skandirati 'Cigane' nakon prigovoru suca, a trener Rimljana Jose Mourinho zamolio je ih da prestanu. Podigao je ruku u zrak kako bi pokazao da takvo što nije u redu, pogotovo zato što se radi i o njegovom bivšem igraču. Naime, Stanković je igrao za Inter 2010. godine kada ih je Special One vodio do trostruke krune, čiji je vrhunac bio osvajanje Lige prvaka

Riječ je o uvredi talijanskih ultrasa za nogometaše i trenere s Balkana. Stankovića su nakon dvoboja zamolili da prokomentira situaciju.

Zahvalan sam Joseu, zato što ja to nisam čak ni primijetio, ali što se tiče skandiranja, ponosan sam na to što jesam. Ponosan sam što sam Cigan - izjavio je. 

Roma je na tablici četvrta s 50 bodova, jednim manje od trećeg Milana. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije