Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJSTORIJA

VIDEO Nikola Moro zabio sjajan prvijenac u Italiji. Prevario je Srbina i oduševio navijače

italian soccer Serie A match - Bologna FC vs SS Lazio
Alessio Marini/LiveMedia / ipa-agency.net
02.04.2023.
u 14:49

Nekadašnji prvotimac zagrebačkog Dinama postigao je sjajan pogodak s ruba šesnaesterca

Bivši mladi reprezentativac Nikola Moro odigrao je odličan susret u pobjedi Bologne nad Udineseom od 3:0. Igrač s jednim nastupom za A vrstu Hrvatske zabio je sjajan pogodak i dodao asistenciju, što mu je bila najbolja utakmica od kada je stigao u Serie na posudbu iz moskovskog Dinama. 

Bivši kapetan hrvatske U-21 reprezentacije u 12. je minuti primio loptu na 40-ak metara od gola, sjurio se prema šesnaestercu, prevario Udineseova srpskog braniča Lazara Samardžića pa nakon lažnjaka fino pogodio desnom nogom, golman Udinea je ovdje bio potpuno nemoćan. 

Prvi pogodak More u Italiji možete pogledati OVDJE

Moro je u 49. minuti ubilježio i asistenciju kad se pokušao namjestiti na šut nakon povratne lopte gotovo na rubu šesnaesterca, a ispalo je to idealno za suigrača Musu Barrowa koji je zabio treći gol Bologne. Time je zaokružio izvrsnu partiju i zahvalio Thiagu Motti na povjerenju. 

Asistenciju More pogledajte OVDJE

S moskovskim Dinamom Moro ima ugovornu obvezu do ljeta 2025., a Talijani imaju opciju njegova otkupa, ako ovako nastavi igrati sigurno će je aktivirati. Bologna je ovom pobjedom preskočila Udinese na devetom mjestu s 40 bodova i još ima nade dohvatiti Europu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije