Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO MU VJERUJE?

Urnebesna izjava Srbina zašto je bacio hrvatskog suca u bazen

Sudac Marko Matijević vaterpolo
Foto: Screeenshot
1/2
04.02.2018.
u 21:53

Navijač je prije nego što je završio u policiji, otišao u svlačionicu hrvatskog suca kojem se ispričao zbog neugodne situacije.

Nevjerojatnim scenama svjedočili su gledatelji utakmice 11. kola regionalne vaterpolske lige između Vojvodine i Crvene zvezde kada je dvije sekunde prije kraja jedan navijač gurnuo hrvatskog suca Marka Matijevića u bazen.

Iako je pokušao pobjeći, 53-godišnji navijač je vrlo brzo priveden u policiju gdje je ponudio svoju priču.

On tvrdi da je krenuo prema izlazu, te da ga je uhvatio grč u nozi zbog čega se sapleo pa sasvim slučajnu gurnuo suca u vodu, pišu Novosti.rs.

Navijač je prije nego što je završio u policiji, otišao u svlačionicu hrvatskog suca kojem se ispričao zbog neugodne situacije.

Inače, nakon ispitivanja u policiji, 53-godišnjak je pušten, no još uvijek nije poznato hoće li protiv njega biti podnijeta prijava.

Sudac Marko Matijević vaterpolo
1/16

 

Komentara 10

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
22:14 04.02.2018.

Ima ona stara austrijska : sačuvaj nas Bože srpskog junaštva i srpske istine !

MV
Mijat vrdoljak
07:58 05.02.2018.

Ovo mi liči na onu obranu ubojice na sudu koji se okliznio na koru banane i tako ubo nožem susjeda 35 puta. Teoretski moguće pa i ovo moramo povjerovati.

NE
Nenadnbgd
02:04 05.02.2018.

Ali bila je u blizini kora od banane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije