Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENZACIJA ZADRANA

Srpski mediji šokirani pobjedom Zadra: 'Partizan doživio sramotan poraz u veličanstvenoj atmosferi'

Zadar: AdmiralBet ABA liga, 13. kolo: KK Zadar - KK Partizan
Sime Zelic/PIXSELL
24.12.2023.
u 19:31

Zadar je s učinkom 7-6 skočio na šesto mjesto, a Partizan je s 9-4 na trećoj poziciji. Vodeća Crvena zvezda ima 11-1, a druga je Cedevita Olimpija s 10-3.

Košarkaši Zadra odigrali su na Badnjak najbolju utakmicu u dosadašnjem dijelu sezone i pred 8500 svojih navijača u dvorani Krešimira Ćosića 'noklautirali' euroligaški Partizan sa 84-68 (20-13, 27-21, 16-16, 21-18). Luka Božić je bio na granici novog 'triple-doublea' s 26 koševa, devet skokova i devet asistencija. Briljirao je i Dario Drežnjak s 25 poena i sedam pogođenih trica iz deset pokušaja. Kapetan Marko Ramljak je dao veliki obrambeni doprinos, a ubacio je i 15 koševa.

GALERIJA Luka Modrić uložio je novac u novi biznis u Madridu

Zadar: AdmiralBet ABA liga, 13. kolo: KK Zadar - KK Partizan
1/7

Srpski mediji su u nevjerici doživjeli poraz favoriziranog Partizana, nazvali su ga sramotnim. 

- Crno-bijeli doživjeli sramotan poraz i dvije teške povrede. Partizan je tako vezao dva poraza, poslije onog u Madridu od Reala, a u četvrtak igra bitnu utakmicu u Euroligi protiv Virtusa - obavio je Kurir. 

- Drežnjak i Božić pred Božić srušili Partizan. Poraz i utakmica za zaborav crno-belih u Zadru. Iako su Zadar i Partizan igrali utakmicu na Badnjak,  dvorana "Krešimir Ćosić" je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a više od 8.500 je ljudi je svjedočilo veličanstvenoj pobjedi domaće ekipe protiv euroligaša (84-68) u 13. kolu ABA lige - piše Sportal. 

VEZANI ČLANCI:

- Crno-beli su danas doživjeli još jedan neuspjeh pošto su na teškom gostovanju u Zadru pretrpjeli četvrti poraz u ABA ligi ove sezone - 84-68 - dodaje Informer. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar rubinet
rubinet
21:44 24.12.2023.

Bravo naši Zadrani. Ovo je pobjeda za sve nas. Danas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije