Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Melem na ranu

Sretan je onaj tko ima ovakvu djevojku, njezina poruka sve je dirnula

Sandra Garal
Foto: instagram.com/ssandragaral
1/4
24.07.2019.
u 19:05

Oporavak će u svakome slučaju trajati nekoliko mjeseci, a moguće je i da će Asensio propustiti čitavu sezonu.

Marco Asensio pretprio je u srijedu stravičnu ozljedu nedugo nakon što je zabio pogodak Arsenalu u prijateljskoj utakmici odigranoj u Marylandu.

Mladog su igrača Reala iznijeli na nosilima, trenera Zinedinea Zidanea prizor je silno potresao, a naknadno je objavljeno da je došlo do rupture prednjeg križnog ligamenta i meniska.

Asensio će uskoro biti podvrgnut operaciji, te je veliko pitanje kada ćemo ga ponovo vidjeti na nogometnim terenima. Oporavak će u svakome slučaju trajati nekoliko mjeseci, a moguće je i da će propustiti čitavu sezonu.

U Realu su odmah stopirali sve izlazne transfere dok Zidane ne odluči što će i kako će, a na društvenim se mrežama oglasila i Sandra Garal, djevojka s kojom je nogometaš tek nedavno započeo vezu.

Garal je objavila njihovu zajedničku fotografiju, a voljenom je muškarcu uputila sljedeću poruku:

- Moja lijepa ljubavi, ti si snažan i nezaustavljiv. Uvijek ću biti uz tebe. Slavit ćemo lijepa vremena zajedno, kao što ćemo se i sa teškim trenucima nositi zajedno. Volim te svim srcem i šaljem ti poljupce - napsiala je Madriđanka u dirljivoj objavi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije