Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mamma Mia

Prvakinja šokirala objavom, do sada je ljubomorno krila svoje savršene... khm, tange

Marie Lang
Foto: instagram.com/marie_lang_official
22.07.2019.
u 19:34

Lijepa i uspješna sportašica fotografiju je objavila kao razglednicu s Tajlanda

Marie Lang, višestruka prvakinja svijeta u kickboxingu, ostavila je svoje pratitelje na Instagramu bez daha jer je objavila fotografiju na kojoj je možemo vidjeti isključivo u tangama.

Lang dosad nikada tako smjelo nije pozirala na društvenim mrežama, pa su objavom ostali zatečeni i njemački mediji, baš kao i više od 40 tisuća ljudi na toj društvenoj mreži.

Lijepa i uspješna sportašica (32) fotografiju je objavila kao razglednicu s Tajlanda, a u objavi se 'požalila' da je pretjerala sa sunčanjem zbog čega je morala malo na guzi poravnati boje.

Dodajmo da je Lang u prošlosti mnogo puta pozirala na Bayernovom stadionu, a nedavno se u jednoj objavi pohvalila da je upoznala Niku Kovača.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
21:31 22.07.2019.

Dobri amortizeri !

Avatar __MAX__
__MAX__
01:17 23.07.2019.

Doruckovao, rucao a i vecerao bih sa njene guze. Kakvo savrsenstvo.

PR
prajdali100
21:40 22.07.2019.

Ja nemam snage da ovo gledam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije