Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispod balkona

Središće je 'gorjelo'! Dinamova zvijezda namjeravala je spavati, ali je doživjela iznenađenje

Ante Ćorić
Foto: Screenshot
1/6
14.04.2016.
u 14:20

Nogometaš Dinama pratio je sve s balkona, bio je iznenađen i oduševljen, a video je objavio na Facebooku

Ante Ćorić, mlada Dinamova zvijezda, danas je napunio 19 godina, a prijatelji su mu priredili veliko iznenađenje. U zagrebačkom Središću, točno ispod njegova balkona, prijatelji su napravili bakljadu i otpjevali mu pjesmu "Sretan rođendan". Nogometaš Dinama pratio je sve s balkona, bio je iznenađen i oduševljen, a videom se pohvalio na Facebooku.

"A ja sam mislio spavati! Hvala Vam na odličnom iznenađenju koje ste mi priredili! Najbolji ste! Hvala svima na čestitkama!", napisao je Ćorić uz video.

Podsjetimo, prije godinu dana na sličan je način proslavljena njegova punoljetnost i novi ugovor s hrvatskim prvakom, ali tada je bilo još spektakularnije. Proslava je također bila u Središću, a mladom nogometašu tad su zasvirali i tamburaši.

– Znao sam da mama, tata i brat pripremaju slavlje, ali ovakvo nešto ni u snu nisam očekivao. Ne mogu vjerovati, ovo mi je najbolji rođendan u životu – rekao je tada Ćorić.

Komentara 10

MA
magnum2013
09:43 15.04.2016.

Taman sam se već zabrinuo šta rade "novinari" Večernjeg lista ! Dva dana nismo ništa pročitali a Anti Ćoriću, nakon onih budalaština kako je zaboravljen u Splitu ili kako je dobio šamar. No možemo ostati mirni jer vidimo da rade punom parom. Sele Mamića u Grčku! Brekala Arsenal prati putem najpovjerljivijih ljudi. Toplaka Junaci vidi kao budućeg trenera Dinama...... Kad ja na komentaru napišem istinu, oni to shvate kao uvredu i eto opet meni kazne od par dana zabrane komentiranja. Baš je čudan ovaj svijet i ljudi koji su na mjestima na kojima se mogu iživljavati nad nekime i provoditi samovolju.

FR
fros
16:08 14.04.2016.

ocekujem ostro priopcenje HHO-a

TO
tovaravot
16:21 14.04.2016.

zakaj "navijaci" uvijek pjevaju i pricaju duboko iz grla?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije